Fiësta Mortal in Bellewaerde

Vertrouwd Halloween voor gans gezin

Ook dit jaar blijft het familiepark Bellewaerde haar thema trouw voor Halloween met Fiësta Mortal: vanaf zaterdag 13 oktober kunnen de bezoekers weer genieten van de leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, spookhuizen voor groot en klein en extra Halloween Specials...

20181002 BLWHalloween180Fiësta Mortal is gebaseerd op het Mexicaanse feest van de doden. Dit jaar krijgt ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos het gezelschap van zijn zus Doña Lucia, die zijn feest wil verstoren. 
Halloween in Bellewaerde staat garant voor een gezellig dagje uit met het ganse gezin dankzij de leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, tal van pompoenen, magische shows en spookhuizen voor jong en oud. 

Speciaal voor de allerkleinsten is KidsPark omgetoverd tot TrollPark waar kleurrijke trollen Halloween op hun maat vieren. Dit jaar kijken jong en oud hun ogen uit tijdens een nieuwe magische bellenblaasshow en gaan kinderen op ontdekking in het Halloween Doolhof. Aan de ingang van het park kunnen de kinderen een stoere tattoo vragen waardoor ze tegen alle griezels worden beschermd.

Bezoekers genieten van de nieuwe 4D film Happy Family, een spookachtig avontuur waarbij een pretparkbezoek helemaal op hol slaat wanneer een familie in monsters verandert. Ook nieuw is de magische bellenblaasshow.

De durvers kunnen dan weer terecht in 5 spookhuizen doorheen het park.
In het nieuwe spookhuis Voodoo Villains staan ze oog in oog met voodoogeesten en duistere rituelen.

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes op 20, 27 & 31 oktober en 1, 2 & 3 november.
De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties in het park, met een muzikaal vuurwerk als afsluiter van de avond.

Op vrijdag 26 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Tijdens deze unieke avond, gaat het er extra angstaanjagend aan toe met meer dan 75 figuranten die bezoekers de stuipen op het lijf jagen.
De haunted houses krijgen een extra horrorsausje over zich heen en er worden scare zones toegevoegd in het park.
Daarnaast zijn er 2 podia waarop DJ’s als Dimaro en Dj Wout het beste van zichzelf geven.

20181002 BLWHalloween1200800

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 13, 14, 20 & 21 oktober en elke dag van 27 oktober tot en met 4 november 2018.
Voor meer info, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op www.fiestamortal.be.
Bellewaerde KNT – Halloween Night gaat door op vrijdag 26 oktober van 18 uur tot 23 uur.
Tickets zijn enkel online te verkrijgen op www.halloweennight.be.
Dit evenement is enkel toegankelijk voor jongeren ouder dan 16 jaar.