Halloween in Toverland

Drie nieuwe scare zones

Volgens een persmededeling van het park zou dit jaar de meest angstaanjagende editie van Halloween in Toverland plaats vinden. Om dit doel te bereiken zet het park sterk in op verschillende scare zones en spookhuizen...

20181001 ToverlandHalloween180Het Nederlandse attractiepark Toverland investeerde dit jaar fors in een uitbreiding met onder meer twee nieuwe attracties. Maar ook het Halloween-event kreeg de nodige funding om ook dit jaar weer te schitteren. Zo presenteert Attractiepark Toverland op zes avonden in oktober de populaire Halloween Nights. Met drie nieuwe scare zones en meer karakters dan ooit wil het park de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.
Het park pakt uit met vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof.
Drie scare zones zijn nieuw: In Morgana’s Frozen Souls is de hoofdrol weggelegd voor ijsheks Morgana, die met haar ijskoude magie over Avalon wil heersen. Clowns zetten de boel op stelten in Cirque en in Shadows Of The Sea dolen angstaanjagende zeewezens rond. Er worden maar liefst tachtig karakters ingezet.
De avonden wordt afgetrapt met een grote Halloween-parade.

Het overdekte themagebied Land van Toos staat tijdens de Nederlandse herfstvakantie in het teken van Happy Halloween.
Fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen hebben hun intrek genomen in het themagebied. Daarnaast kunnen jonge bezoekers genieten van een speciale Halloween-show en een heus griezeldoolhof.

20181001 ToverlandHalloween1200800

Praktische informatie
De Halloween Nights vinden dit jaar plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober.
De spookhuizen Screaming Swamp en Villa Phobia zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige Halloween-activiteiten starten om 19.00 uur.
Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur.
Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: zodra het licht van deze staf ontstoken wordt, druipen de griezels vanzelf af.
De Halloween Days zijn dagelijks van 13 tot en met 28 oktober.