Griezelpret in Wereldtuinen Mondo Verde

Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde slaan de handen weer in elkaar en vervolgen hun samenwerking met ondertussen de vierde editie al van "The Villains".

20180930 Villains180Afgelopen editie van het Halloween-event "The Villains" was bijzonder succesvol, dat een vierde editie niet meer als logisch is. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober kunnen bezoekers opnieuw terecht in Wereldtuinen Mondo Verde voor een portie stuipen op het lijf. De adviesleeftijd is 12+

Wanneer de duisternis valt over het park, worden de tuinen opnieuw getransformeerd in akelig gebieden. Meer dan 150 scare actors zullen er voor zorgen dat dit een memorabele halloweenavond wordt. Ontmoet de predators en Aliens, of ga gezellig op de foto met de andere creeps...

The Villains heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Het event staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een avondvullend Halloween avontuur! The Villains IV pakt uit met enkele met nieuwe scare zones: The Fun Maze, The Infected (World War Z), de Witte Wieven, Cave in the Woods, Victorians from Hell, Jungle Fever.
Tijdens deze 4e editie is er tevens een nieuwe indoor scare zone: The Darkness! De naam voorspelt al niet veel goeds. Je bent ook niet veilig op de wandelpaden, er zullen ook weer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je ook op de foto kan!

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en Halloween goodies/lekkernijen scoren bij de marktkraampjes!

Afterparty  in Hell Hambra met DJ Jules van Hest! (Q Music The Party) en DJ Vlad!
Beide avonden wordt “The Villains“ afgesloten met een afterparty waarbij je ook nog eens de kans hebt om je favourite creeps te ontmoeten en met ze op de foto te gaan!
Lekker dansen in jouw eigen halloween outfit samen met alle andere Halloween fans!
De afterparty start om middernacht wanneer de scare zones sluiten in het park; alle creeps van de zones zullen omstreeks 00u30 Hell Hambra betreden ….brrrrrr! De afterparty duurt tot 01u30 

Op 20 oktober kunnen de allerjongsten terecht tijdens Little Villains, een halloweenspektakel waar de kinderen hun eerste stappen in Halloween kunnen zetten...
De Ghostbusters hebben gehoord dat er spoken zullen zijn, dus zij zullen ook van de partij zijn...
Een foto-impressie vindt u op onze Facebook-blz: https://www.facebook.com/Parkworld
Het event was alvast super. Dit is waar Halloween om draait: griezelpret voor de kinderen. De weergoden zaten enorm mee, de acteurs waren top en de de sfeer was perfect.
 

20180930 Villains1200800

Details van de verschillende zones:

Zone :  Jungle Fever 
De jungle heeft meerdere geheimen…sommige kunnen beter niet ontdekt worden!
Al eeuwenlang is het ,het jachtgebied van demonische wezens…. Zijn ze buitenaards? Bovennatuurlijk?  En wie is hun prooi?
Betreed de paden van de jungle en kom erachter!

Zone : The Darkness
Bang voor de duisternis? Ga dan beter niet in deze zone naar binnen!
Wat je hier allemaal tegen gaat komen zal je hart doen kloppen in je keel!
Een sinistere omgeving gevuld met bekende Villains uit alom bekende films...
Okay we lichten al een klein tipje van de sluier….
“ I want to play a game…”“ Hi I am ……. Do you wanna play?”“ What’s the boogeyman?”
De rest zullen wij nog niet verraden maar ga je zelf ervaren, als je durft!

Zone : The Infected (World War Z)
Een uitbraak van een nog onbekende infectie ,verandert mensen in razendsnelle zombies!
Ze willen maar 1 ding: jou ook te pakken nemen!Durf jij hun gebied te betreden, op zoek naar de weg eruit?Je moet natuurlijk wel sneller dan hun zijn, want dit zijn geen walking dead!

Zone: Cave in the Woods 
De grot in het bos vormt de bron van het kwaad wat hier in het bos huist. Opgeroepen door een stel onwetende groep jongeren zijn de meest gruwelijke wezens uit verschillende dimensies in het bos vrijgekomen om iedereen die hun pad kruist het leven tot een ware hel te maken!

Zone: The Fun Maze
Wat is het toch weer lachen met al die leuke clowns! Deze editie hebben ze het gangenstelsel met de nodige obstakels en attributen tot hun domein gemaakt! Je bent van harte welkom, maar kom je er ook weer uit?

Zone : Victorians from Hell
De plaag heerste in het land , velen stierven een gruwelijke dood. Was het niet de ziekte die je van het leven beroofde, dan waren het wel de andere sinistere figuren die in deze zwarte tijd leefden.
Ga langs bij de moordlustige barbier Sweeney Todd, of ontmoet karakters uit Sleepy Hallow…maar kijk uit…de zwarte dood heerst hier nog steeds!

Zone: De Witte Wieven
Als de nevel komt verschijnen ze …de witte wievenSommigen goedaardig en mooi, anderen demonisch en afgrijselijk!
De legendes vertellen verschillende verhalen over ze…Durf jij ze te ontmoeten?

Walking Villains 
Buiten de scare zones ben je ook niet veilig! Ontmoet de walking Villains en ga met ze op de foto, als je durft!