Halloweensfeer in Belgische Plopsaparken

Voor ieder griezelplezier

De herfstvakantie in Belgie is aangebroken, en dat is het startschot voor de Belgische Plopsa-parken om de bezoekers met een uitgebreid halloweenprogramma te verrassen.

20171029 PlopsaHalloween180Net als alle voorafgaande jaren pakt Plopsaland De Panne uit met een gevarieerd halloweenprogramma, dat uitermate geschikt voor de kids. In het Plopsa Theater vindt elke zaterdag en zondag, tot en met 5 november, de knettergekke Piet Piraat Halloweenshow plaats waarbij Piet Piraat en Berend Brokkenpap oog in oog met een mummie komen te staan. 
Naast de uiterst populaire Pompoenkoning, die ook dit jaar van de partij is, introduceert Plopsaland De Panne drie nieuwe personages. Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie strijden tijdens het Bal van de Pompoenkoning voor de Magische Amulet. 

Op de weekdagen, van 30 oktober tot en met 3 november, zijn er de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. 
Tijdens deze dagen blijft het park extra lang open waardoor de attracties in de duisternis beleefd kunnen worden. Daarnaast komen verschillende Ketnet-figuren, waaronder Nachtwacht en Helden, langs voor een unieke Meet & Greet. 
De dag wordt afgesloten met een swingend optreden van de KetnetBand op het Dorpsplein en een betoverend vuurwerk. 

Ook Plopsaqua De Panne maakt zich klaar voor een schitterende periode. In de Disco Slide worden aangepaste halloweenliedjes gespeeld terwijl de bezoekers naar beneden glijden, waaronder Thriller van Michael Jackson. 
Daarnaast zorgen de adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

In Plopsa Indoor Hasselt kunnen bezoekers van 30 oktober tot en met 3 november terecht voor een spannend halloweenavontuur met Piet Piraat, die de leukste piratenliedjes zal zingen om de vele spoken te verjagen. Daarnaast worden de 25 binnen- en buitenattracties in een angstaanjagend kleedje gestoken zodat bezoekers volledig in de halloweensfeer worden ondergedompeld.

Het Ardeense Plopsa Coo, gelegen aan de voet van de watervallen van Coo, verwelkomt ook dit jaar, van 30 oktober tot en met 5 november, Dinoween. Het park staat tijdens de herfstvakantie volledig in het teken van dinosaurussen met onder andere de Dino Magic Show en de mysterieuze Heksendans.
Ook de Pompoenkoning staat tijdens Halloween klaar om de bezoekers te ontmoeten.
Op 31 oktober is er een Nocturne, waarbij de dag wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk. Het ideale scenario voor een spannende halloweendag in Plopsa Coo! 

20171029 PlopsaHalloween640