Happy Halloween in Dolfinarium

Wally is de ster van Halloween

Tijdens de Nederlandse herfstvakantie, van 14 oktober tot en met 29 oktober, kunnen bezoekers van Dolfinarium in Harderwijk genieten van Happy Halloween.

20171021 Wallyween180Wally de Walrus en zijn vriendjes van de zee zetten tijdens de Halloweenperiode het Dolfinarium  op stelten. Het zeezoogdierenpark is helemaal versierd in Halloweenstijl met pompoenen en strobalen. Tijdens Wallyween zijn er allerlei leuke activiteiten gepland voor de kinderen. 
Zo kun je uiteraard de ganse dag genieten van de verschillende zeezoogdieren, alle shows en voorstellingen en uiteraard spelen in de speeltuinen, maar ter gelegenheid van Halloween heeft het park leuke extra's in petto.

Uiteraard is er een meet en greet met Wally. Ga met hem op zijn Halloweens op de foto.
Volg de vogelverschrikkers naar de Heksenzaal! Daar knutselen de kids aan een eigen griezelmasker. Er zijn ook springkussens voorzien. Ook moet je maar eens geregeld kijken in het heksenhuis of de heks aanwezig is. De heksenzaal is niet open op 28 en 29 oktober. Tijdens dat weekend verhuizen die activeiten naar een andere locatie.
In het park is er ook een Spookjesspeurtocht. Hier kunnen kinderen kans maken op een leuk Dolfinarium prijzenpakket. Vind bovendien de gouden pompoen om zo een fotomoment met een dolfijn te winnen...

20171021 Wallyween640

Van 14 oktober t/m 29 oktober vier je Happy Halloween samen met Wally de Walrus en zijn vriendjes van de zee.
Tip: koop je tickets online aan €16,50 per ticket.