Heksendoorn 2017

Halloween in Avonturenpark Hellendoorn

Op 7 en 8 oktober en van 14 tot en met 29 oktober kunnen bezoekers alweer genieten van een nieuwe editie van Heksendoorn in het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens dit kindvriendelijk evenement verwent het park haar bezoekers met allerlei leuke extra's...

20171017 Heksendoorn180In oktober verandert Avonturenpark Hellendoorn in Heksendoorn en is opperheks Odelia de baas van het Nederlandse familie-pretpark. Het park is versierd met pompoenen en bezems en de heks ontvangt griezelige figuren op visite. De vriendelijke heksen wachten de bezoekers al op bij de poort van het park, maar pas op: ze zijn dikke vriendinnen met Opperheks Odelia. 

Het is ondertussen al de zeventiende keer dat het leuke park halloween organiseert. Ook dit jaar staat alles in het teken om de kinderen een griezelleuke tijd te bezorgen. Zo mogen kinderen tot en met 11 jaar oud verkleed langskomen. Er is een ondergronds spookhuis "Griezel Hotel" (toeslag van 2 Euro, adviesleeftijd van 8 jaar), een heuse griezelshow en een speciale theatervoorstelling van "Kareltje en Jasmijn en de Apenstreken" waar Odelia een gastrol inspeelt.
Uiteraard is er ook een Meet & Greet met Opperheks Odelia.
De allerkleinsten gaan op zoek naar lieve vogelverschrikkers in het maisdoolhof.

20171017 Heksendoorn640

Op de Heksendoornavonden 21 en 28 oktober is het park extra aangekleed met griezels en als slot een vuurwerkshow. 
Via de website van Heksendoorn kan men online een voordeelgezinsticket kopen.