Gevarieerd Halloweenaanbod in Plopsaland De Panne

Piet Piraat, Mega Mindy en Ketnet Halloween

Tot en met 5 november kan men in Plopsaland De Panne Halloween vieren. Het eerste weekend komt superheldin Mega Mindy langs. Daarna zijn Piet Piraat en Berend Brokkenpap van de partij en tijdens de Belgische herfstvakantie viert men tijdens de weekdagen Ketnet Halloween.

20171014 PlopsaHalloween180Traditioneel organiseert Plopsaland De Panne een pompoensoep wedstrijd. Het park gaat op zoek naar het lekkerste recept. Onze jury selecteert de 5 beste recepten. Vijf finalisten mogen zich op 28 oktober aanbieden in Plopsaland De Panne (inclusief gratis toegang voor het hele gezin) met een portie versgemaakte eigen soep.
De jury (bestaande uit de echte Piet Piraat en topchef Berend Brokkenpap) zal daarna beslissen wie de beste soep heeft gemaakt.
Voor meer info om deel te nemen, volg deze link... Het recept moet voor zondag 22 oktober om 12u 's middags zijn doorgezonden...
De winnaar krjigt gratis Plopsa-FunCards voor het hele gezin.

De Pompoenkoning heeft 3 van zijn vrienden uitgenodigd om het Bal van de Pompoenkoning op te luisteren met leuke animatie. Maak kennis met de zangtalenten van Urzula de heks, de goocheltrucjes van Larz de vampier en de circuskunstjes van Gummie de mummie. 
De beste artiest wint het Magische Amulet. 

Tijdens het eerste Halloweenweekend is Mega Mindy aanwezig in Plopsaland De Panne. In het Plopsa Theater kunnen de Ploppertjes komen genieten van een spannende Mega Mindy Show.

De drie andere Halloweenweekends worden opgeluisterd door Piet Piraat en Berend Brokkenpap: zij komen oog in oog te staan met een mummie tijdens de Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater. 

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes kan je pas echt griezelen in Plopsaland De Panne, want dan zijn de attracties lekker lang open... in het donker dus.
Je kan bovendien de acteurs van Nachtwacht en Helden in levende lijven ontmoeten.
Daarna zorgt de KetnetBand voor een spetterend feestje op het Dorpsplein met aansluitend een adembenemend vuurwerk! 

20171014 PlopsaHalloween640

Praktisch:
Halloween met Mega Mindy op 14 en 15 oktober
Halloween met Piet Piraat en Berend Brokkenpap op 21, 22, 28, 29 oktober en 4, 5 november
Ketnet Halloween Nocturnes op 30, 31 oktober en 1, 2, 3 november