Kindvriendelijk halloween in Julianatoren

Griezelleuke pret verzekerd

Het Nederlandse pretpark Julianatoren, dat vooral mikt op de doelgroep van kinderen tot 10-12 jaar, pakt ook dit jaar weer uit met een kindvriendelijk halloweenevent, met allerlei leuke activiteiten.

20171014 JulianaHalloween180Net als in vele andere parken slaat de halloweengekte toe nabij Apeldoorn in het kinderpretpark Julianatoren. Uiteraard geen horrortoestanden, maar wel leuke extraatjes, inbegrepen in de entreeprijs. Vandaag, de eerste dag van de Nederlandse herfstvakantie, kunnen de bezoekers het park verkennen en de leuke halloweenextra's ontdekken, zoals het strodoolhof met echte griezels en een groot loopspookhuis. Daarnaast genieten bezoekers van de nieuwe Spookshow “De spoken van Griezelstijn” met de populaire karakters meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Ook de overige themashows zijn in Halloween stijl. 

In de ochtend wordt het pretpark geopend door de karakters van het pretpark met een openingsshow. Deze show is net als het swing en uitzwaaifeest aan het einde van de dag in Halloween stijl. Gedurende de dag gaan de kinderen genieten van de vele andere themashows waaronder Julia’s Halloween Dansles waar ze leren dansen als een echte griezel. 

In de volledig nieuwe Spookshow “De spoken van Griezelstijn” treffen de vier mascottes van het pretpark de voorbereidingen voor een groots Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen …. maar het feest dreigt verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn. Gelukkig zijn ze niet bang. Wanneer het hen te spannend wordt, zingen ze een vrolijk liedje en verdwijnen alle spoken als sneeuw voor de zon.
De Spookshow duurt ongeveer 20 minuten en is dagelijks vier keer te zien in het Jul & Julia Theater.

Er is ook weer de befaamde Griezelcatwalk. Het park roept de jongste bezoekertjes op om verkleed te komen als heks, vampier of andere griezel om zo mee deel te nemenaan de Griezelcatwalk. De grootste griezel wint een fantastische prijs. Opgeven van de naam kan een kwartier voor aanvang.

20171014 JulianaHalloween640

Halloween in Julianatoren duurt nog tot en met 29 oktober...