Groots Halloweenevent in Walibi Belgium

7 spookhuizen, 5 scare zones en 2 kids zones

Vanaf 14 oktober verandert Walibi Belgium in een heus Halloweenpark. Ook dit jaar is er een dag- en nachtgedeelte, met onder meer 7 spookhuizen, 5 scare zones en 2 kids zones.

20171013 WalibiBHalloween180Voor mensen die houden van griezelen en horror, is er geen betere plek in Belgie dan Walibi Belgium om Halloween te vieren. Het oudste Halloweenevent in een Belgisch park pakt ook dit jaar stevig uit, met een aanbod dat enkele vertrouwde attracties bevat, maar ook dit jaar weet het park verschillende nieuwigheden uit de hoed te toveren.

Het Waverse park is er terecht trots op om het grootste Halloweenaanbod te hebben: 300 monsters dwalen rond in het park of bevinden zich in 1 van de 7 spookhuizen of 5 scare zones. Net als vorig jaar is er een aanbod overdag voor de families met kinderen. Zo presenteert Walibi 2 kids zones. Tot 17 uur kunnen kinderen wandelen door een doolhof en in een speciaal voor hen ontworpen zone, waar stuntmannen, steampunk cowboys en zelfs een vreemde ruiter te paard hen opwachten.
Een magisch spektakel zal hen vastnagelen aan de grond – of eerder laten zweven in de lucht?

Maar vanaf 17u00 begint de zogenaamde twilight. De schemer is het startsein voor monsters, zombies en andere slechteriken om het park in te palmen. Een reusachtige spin met lange poten zal ook deel uitmaken van deze monsterlijke parade. Gevoelige zieltjes verlaten dan best het park ... tenzij ze hun ergste nachtmerrie willen beleven!

Vanaf 18u00 heerst de terror over Walibi: dan komen de meest bloedige en verschrikkelijke monsters te voorschijn. Naast uitzonderlijke spookhuizen zijn er ook verschillende huiveringwekkende zones die de bezoeker de longen uit zijn lijf zullen doen schreeuwen.
Later in de avond is er ook een mystiek vuurspektakel voorzien.

De verschillende haunted houses zullen in de loop van de namiddag openen. Dit jaar is er een nieuw spookhuis: Bloc H. Hier moeten de bezoekers proberen uit een gevangenis te ontsnappen. Uiteraard zal de schrik van je leven bezorgd worden...

20171013 WalibiBHalloween640

PretparkdealsLogo Parkworld218 HalloweenPraktisch
Halloween vindt plaats op 14 en 15, 21 en 22 oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 28 oktober tot en met 5 november). 
Er zijn 8 nocturnes (incl.het day/night concept) op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober, en op 1, 3 et 4 november.