Bobbejaanland bibbert en beeft

Vele nieuwigheden tijdens Halloween 2017

Bobbejaanland pakt ook in 2017 uit met een bijzonder gevarieerd Halloweenaanbod met 5 waanzinnige spookhuizen, 3 unieke scarezones, 2 sensationele shows en 4 nocturnes mét vuurwerk...

20171013 Bobbejaanland Halloween180Als familiepark probeert Bobbejaanland elk jaar opnieuw een aanbod te brengen die voor ieder wat wils brengt. Daarbij zijn er spookhuizen die toegankelijk zijn voor jongere leeftijden, maar ook mazes waarvoor je best al 16 jaar oud bent. Het entertainmentaanbod tijdens deze griezelleuke periode is bovendien ook traditiegetrouw bijzonder leuk, met als klap op de vuurpijl een spannende show. Ook dit jaar wist Bobbejaanland Aaron Crow te strikken, de Belg die internationaal hoge ogen gooit met zijn eigenzinnige manier van illusies brengen. Zijn show brengt de bezoeker tot op het puntje van de stoel. Ook dit jaar combineert de man op adembenemende manier magie met levensgevaarlijke stunts. 

Bobbejaanland won vorig jaar een Diamond ThemePark Award voor Beste Halloween in België alsook de award voor het beste Showaanbod in België en Nederland. De lat ligt dus vrij hoog, net als de verwachtingen om dit jaar minstens even goed te doen, zowel qua showaanbod als qua halloween.

Door maar liefst 4 nieuwigheden te presenteren, neemt Bobbejaanland Halloween angstaanjagend serieus. In het spookhuis Sonar ontsnap je maar beter aan het toxische water en haar gemuteerde bewoners, je kinderangst kan je dan weer achter je laten in de Childhood Fears scarezone. Op de Plaza de los Muertos waan je je in Mexico en worden de doden springlevend. Tijdens de familieshow Cabalgata de las Calaveras danst La Calavera Catrina zich dan weer de beenderen vanonder het lijf.

Ook zijn er de zekerheden zoals The Doll Factory, Bazaar Bizarre, Nightmare Motel (de escape room die extra bij te betalen is, namelijk 5 Euro) en voor groot en klein is er ook nog The Bug Escape.

In Ghost Town kun je alvast een geest de hand schudden. Ook dwalen er halfdode cowboys of vermoorde outlaws rond. Leuk om een selfie met hen te nemen...

Tijdens de meest angstaanjagende dagen van het jaar, zorgt Bobbejaanland ook voor het vertier van de allerkleinsten. Kinderen tot de lengte van 1 meter krijgen gratis toegang. Bovendien voorziet het plezantste land, naast de bestaande attracties op kindermaat, ook voor een speciaal Halloween-aanbod voor hen. Naast kindvriendelijke kriebels, krijgen ze ook een gratis Anti-Monster Amulet, zodat het ook voor hen een onvergetelijke Halloween wordt!

20171013 Bobbejaanland Halloween640

Op zaterdag 28, zondag 29, dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november opent het plezantste land haar deuren tot 21u00 voor enkele huiveringwekkende nocturnes.
Behalve met vuurwerk, verrast Bobbejaanland tijdens élke avondopening met resident DJ’s van Versuz. Een klein feestje is dus gegarandeerd, al zal het met kippenvel zijn!

PretparkdealsLogo Parkworld218 HalloweenPraktisch
Bobbejaanland bibbert en beeft van 14 oktober tot en met 5 november.
Op zaterdag 28, zondag 29, dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november is het park geopend tot 21u voor de nocturnes mét vuurwerk.
De Halloween activiteiten starten telkens vanaf 12u00, tijdens de nocturnes vanaf 14u00.