Halloween Fiësta Mortal 2017

Zwaarste pompoen van Europa in Bellewaerde

Don Eduardo de los Muertos is terug in Bellewaerde en dat betekent dat het Halloweenseizoen in het Ieperse pretpark ook weer is aangebroken. Dit jaar ook Europa's zwaarste pompoen in Bellewaerde...

20171013 BellewaerdeHalloween180Vanaf zaterdag 14 oktober worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Don Eduardo de los Muertos, ceremoniemeester van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Halloween Fiësta Mortal biedt een gevarieerde mix aan gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor jong en oud. Ook dit jaar brengt Don Eduardo de los Muertos allerlei trollen, heksen, krankzinnige dokters en bloeddorstige kampeerders en mijnwerkers mee om de bezoekers te doen schrikken.
Net als andere jaren zijn ook de allerkleinsten welkom en kunnen zij genieten van Halloween in een voor hen aangepaste zone vol grappige en kleurrijke trollen.

Ook dit jaar is het gezelschap van Magnus Utopia terug, met een heel nieuwe productie. De voorbije jaren leerden bezoekers in Bobbejaanland en Beelwaerde hen beter kennen met de prachtshow "Nightmares". Nu brengen ze de voorstelling "Love after Death". De verhaallijn van deze nieuwe familieshow gaat als volgt: Pedro wandelt op de dag van de doden naar het graf van zijn vriendin Olivia, waar hij een magische kans krijgt om haar terug tot leven te wekken. Gedurende de voorstelling genieten de toeschouwers van dit lugubere spektakel met geheimzinnige illusies en vurige stunts. 

Ook Bellewaerde probeert jaar na jaar de bezoekers te verwennen met nieuwigheden en behalve een nieuwe showproductie introduceert het park ook een nieuwe zone "Horror District". Hier bevinden zich twee haunted houses met een extra horrorsaus over zich heen. De zone wordt afgeraden voor happy families en is er voor de echte durvers. In het nieuwe spookhuis Mortal Mine nemen bloeddorstige mijnwerkers bezoekers mee in de engste mijnschacht ooit. De vernieuwde Camping Corpse betreden staat garant voor lugubere scènes en angstaanjagende verrassingen.

Minder eng dan... Dit jaar kunnen bezoekers ook de zwaarste pompoen van Europa bewonderen in het park. De pompoen weegt maar liefst 1011kg. Tijdens het Europees Kampioenschap voor reuzepompoenen in Duitsland haalde de pompoen van maar liefst 1011kg de eerste plaats. “De pompoen groeide 112 dagen, van bestuiving tot dag van de oogst,” aldus Mathias Willemijns, kweker van de reuzepompoen uit Sint-Martens-Latem.

 20171013 BellewaerdeHalloween640

PretparkdealsLogo Parkworld218 HalloweenPraktisch 
In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 14, 15, 21 & 22 oktober en alle dagen van 28 oktober tot en met 5 november 2017.
Halloween is nóg leuker als het donker is.
Daarom is Bellewaerde maar liefst 5 avonden open tot 21u met een muzikaal vuurwerk als afsluiter. Mortal Nocturnes: 21, 28 en 31 oktober, 1 en 4 november 2017.