Halloween in Toverland enger dan ooit

Start op vrijdag de 13e

Attractiepark Toverland belooft dat deze Halloweeneditie de meest angstaanjagende editie wordt die men in Sevenum beleefd heeft. Ze start vandaag op vrijdag de dertiende...

20171006 HalloweenToverland180Het familievriendelijke pretpark, tussen Eindhoven en Venlo gelegen, heeft ervoor gekozen om het horrorgehalte van halloween op te drijven: maar liefst vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof moeten zorgen dat dit de meest angstaanjagende editie tot nu toe wordt. Maar liefst zeventig huiveringwekkende karakters staan te popelen om de bezoekers gedurende acht avonden in oktober de stuipen op het lijf te jagen.

Nieuw: Villa Phobia, Screaming Swamp en Defeated
In de cake walk-attractie Villa Fiasko, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot spookhuis Villa Phobia, zorgt een zwarte weduwe voor extra hindernissen. Bezoekers die haar villa durven te betreden dienen op te passen dat ze niet in het web van deze slinkse spin verstrikt raken. 
Het unieke Screaming Swamp draait volledig om de zintuigen. Bezoekers betreden dit spookhuis geblinddoekt en met een koptelefoon met 3D-geluidseffecten op. Aan de hand van een stuk touw zoeken zij hun weg door een drassig moeras. Met iedere stap riskeren de bezoekers dieper weg te zakken in de zompige blubber. Een verkeerde stap kan fataal zijn.
Niet alleen de Griekse zombiekrijgers keren dit jaar terug naar scare zone DesTroy. In de walkthrough Defeated zijn ook de verslagene van de Trojaanse Oorlog herrezen uit de dood. Zij hebben maar één doel voor ogen: de bezoekers hun rampzalige lot laten ondergaan. Moederziel alleen, want bij de ingang van Defeated wordt iedereen verdeeld over drie donkere tunnels.

Zeventig angstaanjagende wezens maken Toverland tijdens Halloween onveilig. Sommige karakters zwerven rond door het park en kunnen overal plotseling opduiken. Speciaal voor bezoekers die geen stalen zenuwen hebben is er de Halloween Toverstaf. Bij het ontsteken van de Toverstaf is de redding nabij, want alle monsters zullen afdruipen.

20171006 HalloweenToverland640

Halloween Toverland vindt plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober.
Voordat om 19.00 uur de werkelijke gruwel begint, worden de bezoekers vast opgewarmd tijdens Happy Halloween.
Het attractiepark is tijdens het Halloween-evenement geopend tot 23.00 uur.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland