Screams - The Thrill of Hell and Thorn

Horror op vrijdag de 13e in Hellendoorn

Bij Halloween in Avonturenpark Hellendoorn leggen we meteen de link naar het familievriendelijk evenement Heksendoorn, maar zij organiseren ook het Horrorevent 'Screams - The Thrill of Hell and Thorn', enger, heftiger en gruwelijker dan ooit!

20171012 Hellend Screams180Op vrijdag de 13e verandert het normaal zo vriendelijke Avonturenpark in een bloedstollend, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Stap door de poort en treed binnen in een wereld vol losgeslagen patiënten, hongerige zombies en meedogenloze chirurgen die graag in vers mensenvlees snijden.
In het park zijn maar liefst zeven scare-zones, twee spookhuizen (tegen extra betaling) en meer dan 100 scare-actors die je gegarandeerd de stuipen op het lijf jagen.

Extra woordje over de scare zones en spookhuizen:

 • Freak Circus
  De circusdirecteur nodigt jou uit, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel trekken jouw aandacht. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? 
  Treed dan binnen in deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!
 • Jungle Attack
  Stap samen in het bootje en vaar deze monsterlijke jungle binnen. Let goed op want hoe dieper je deze jungle ingaat des te groter wordt het gevaar. Ze houden jullie in de gaten. In het water, achter bomen en in de grot. Ze zitten overal. Wie het zijn? Dat zullen jullie snel genoeg ontdekken..
 • Haunted Playground
  De speeltuin ligt er donker en verlaten bij. Ooit was dit een vredige en kindvriendelijke plek. Door de dikke mist zie je een draaimolen, je hoort de creepy snoepverkoper en loopt voorbij achtergelaten en verbrande knuffelberen.. Wat is hier gebeurd? Ontdek de weerzinwekkende geschiedenis van deze speeltuin..
 • Rush of Blood VRtijdsvak kaartje à € 0,- / beperkte capaciteit
  Een Virtual Reality gebied waarin jij de rit van je leven gaat maken in een uniek digitaal spookhuis. Alles komt tot leven en je bent onderdeel van het verhaal.
  Ondersteund door de enge muziek en huiverige momenten gaan de koude rillingen met regelmaat door je lichaam. In deze survival horrorwereld heb jij maar één doel: overleven!
 • The Ring
  Deze pikdonkere zone desoriënteert jou maximaal. Je weet niet meer waar je bent, door de harde muziek beginnen je oren te piepen. Mist gecombineerd met felle lichtflitsen verslechterd jouw zicht. Waar ben je? Wie loopt er achter jou aan? Er zit maar 1 ding op: zo snel mogelijk de uitgang vinden!  Als je die kunt vinden…Devils ChurchEen Satanische tempel met gruwelijke rituelen wacht op jou en jouw vrienden. Jullie zijn uitgenodigd om getuige te zijn van een ritueel offer om demonische entiteiten te voeden. Maar pas op.. de duistere krachten die hier binnen heersen kunnen zorgen voor heel veel ellende!
 • Zombie Escape
  Je weet niet wat het is maar je voelt dat er iets niet klopt als je deze nauwe straat betreed. Wat zit daar verstopt achter al die autowrakken? En waarom is het zo angstvallig stil? Stap voor stap komen jullie dichterbij. En bij elke stap voel je de spanning toenemen. Plotseling ruik je de stank. De geur van dood komt jullie tegemoet. Bewegende schimmen komen tevoorschijn tussen de rokende wrakken..
 • Horror Hotel – spookhuis à € 2,-
  Het engste hotel waar jij ooit zult inchecken.. en waar niemand nog uitcheckt!
  Eenmaal binnen in dit doodenge hotel is er geen weg meer terug. Je kunt niet ontsnappen en om elke hoek loert gevaar.
  Een donker gangenstelsel, verlaten kamers, bloederige taferelen.
 • Death Labspookhuis à € 5,-
  Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar onderzoeken en experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de testpersonen niet meer zichzelf zijn en constant op zoek zijn naar mensenvlees en bloed..
  Maar waar zijn alle testpersonen gebleven? Hopelijk weet jij snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen!

20171012 Hellend Screams640

Screams vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 18.30 tot 00:00 uur.
De adviesleeftijd is vanaf 14 jaar. Kom maar langs... als je durft!
Meer info en tickets via www.avonturenpark.nl/screams