Veel entertainment en shows tijdens Halloween

Ook in Gardaland duikt men in de wereld van Halloween, maar dan wel rekeninghoudend met het doelpubliek. Vandaar ook de naam die ze aan het event geven: Gardaland Magic Halloween.

20171012 GardalandMagicHalloween180Alle weekenden van oktober en het hele lange weekend van 28 oktober t/m 1 november wordt het Italiaanse pretpark nabij het Gardameer omgetoverd in de sferen van de herfst en van Halloween. Ondertussen is het feest in Gardaland uitgegroeid tot een evenement voor klein en groot, met de nadruk op plezier en entertainment. Als bezoeker wil men het gevoel geven dat je in een horrorfilm bent, maar dan wel op een luchtige, komische manier. Verwacht je dus zeker en vast aan de nodige hooibergen, enorme spinnenwebben en een akelig kerkhof, vele acteurs en vooral vele extra's...

Een gigantische pompoen heet de bezoekers welkom en brengt hen in de juiste Halloweenstemming. Ook parkmascotte Prezzemolo zet zijn beste beentje voor om de bezoekers te verwelkomen. Hij vertoeft in goed gezelschap van  heksen en gekleurde pompoenen.

Talrijke nieuwe shows worden aangeboden, die je elk op zijn manier de koude rillingen zullen bezorgen!
“Thuis bij Prins Vlad” is de nieuwe show in Gardaland Theatre: vampiers en weerwolfen staan klaar om samen met de Garalandbezoekers feest te vieren in het teken van een Halloweenamusement voor de hele familie; hoofdrolspelers van deze show zijn komedie, ritme, kleuren en schitterende dans!
In Palatenda wordt een surrealistische circusbegrafenis gehouden: spoken en extravagante figuren, adembenemende acrobatieknummers en heel veel vertier zijn de ingredienten van dit adembenemende spektakel “Magic Halloween Circus”! Het Teatro della Fantasia hult zich voor de gelegenheid in donkere kleuren: de mime-clown Pass Pass, een van de bij het publiek meest geliefde artiesten in Gardaland, begeleidt de gasten op ontdekking van een gekke en originele Halloween, waarin al je angsten worden omgetoverd in vrolijkheid en gelach.
Het Galjoen van de piraten zal een invasie ondergaan van enge wezens uit de diepten van de zee, het gevecht tussen goed en kwaad begint met virtuoze dans en acrobatieknummers en duellen op leven en dood!
Piazza Souk wordt geanimeerd door een kleurrijke show met de Sultan en de gemene Grootvizier; tussen hen vindt een gevecht plaats, ...wie wordt de overwinnaar?

Ter afsluiting van de dag begint om 17.40 uur op het plein piazza Camelot de Halloween Parade, een grappige en meeslepende optocht met monsters, heksen, geesten en skeletten, terwijl om 18.00 uur op het plein Piazza Valle dei Re de monsters gedag zeggen met een spectaculaire eindshow! 

Net als ieder jaar, is de belangrijkste en onvergetelijke datum 31 oktober: Halloween Party! De attracties zijn open van 10.00 tot 24.00 en vanaf 19.00 begint het fantastische feest dat heel het plein Piazza Valle dei Re in vervoering brengt, met heksen, spoken, zombies, vampiers en skeletten en alle andere ongelooflijke Halloweenwezens die allemaal samen de meeslepende halloweennacht van Gardaland in dansen. Ook Danilo Santi, de General Manager Theme Parks Gardaland is van de partij. Hij zegt: “Vandaag begint de zestiende editie van Gardaland Magic Halloween, dat inmiddels een speciale traditie is geworden voor Gardaland, en het opent in het teken van de wens om weer een Schitterend Park te presenteren. We willen er in ieder geval, net als vorig jaar, weer een ongelooflijke en onvergetelijke editie van maken. Het Park zal de komende vier weekends nog bijzonderder zijn, met als hoogtepunt natuurlijk 31 oktober met de nacht van Gardaland Magic Halloween”.

20171012 GardalandMagicHalloween640

Ook Gardaland SEA LIFE Aquarium wordt voor deze gelegenheid versierd en verrijkt met decors in het halloweenthema. Zo is er de gevaarlijke Gitaarhaai die rondzwemt in het oceaanaquarium en kun je ook de nieuwe Amazoneregenwoudzone ontdekken. Het is leuk je te laten verrassen door alle andere soorten zeedieren die in het Aquarium leven, maar let op.....je kunt ook overal opeens een skelet of een monster tegen het lijf lopen! 

Voor wie ook ‘s nachts nog van de halloweenfestiviteiten wil genieten, bieden Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel speciale pakketten voor een heerlijk weekendje griezelen. Meer info op de website van Gardaland...