Halloween Fright Nights 2017

Walibi Holland presenteert Eddie Area en Below

Het Nederlandse pretpark Walibi Holland opent tijdens Halloween Fright Nights 2017 een speciale Eddie Area én een nieuw Haunted House 'Below' die uniek is in Europa. Het park wil haar reputatie als Halloweentopper ook dit jaar weer bevestigen.

20171006 WalibiHolland HFN180Voor gruwelijke avonden in oktober is Walibi Holland wellicht het juiste adres: het Nederlandse Walibi-park pakt jaar na jaar uit met een bijzonder horror-aanbod tijdens de Halloweenperiode. Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd.
Dit jaar zijn de Halloween Fright Nights volgens het park nóg grootster dan voorheen. Dat belooft dus... Met zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthrough en een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

Dit jaar heeft vaste gastheer Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren. Behalve de compleet nieuwe Eddie Area pakt Walibi Holland dit jaar uit met een zesde Haunted House, uniek in Europa: Below.  
In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. 
Afgelopen vrijdag kregen de eerste gasten de exclusieve kans om het nieuwste Haunted House; Below, in Walibi Holland te ervaren. Tijdens de preview-avond daalden de gasten af naar een ondergronds gangenstelsel op zoek naar een ongedierteplaag. 
Hoewel de Halloween Fright Nights pas aanstaande zaterdag starten, kregen enkele genodigden afgelopen vrijdag al een voorproefje op het jaarlijks terugkerende event. Op uitnodiging van Eddie de Clown ervaarden zij het nieuwste Haunted House, Below. Na het grote succes van The Clinic van vorig jaar, werd er wederom een compleet nieuw spookhuis neergezet voor de Halloween Fright Nights.
“Met het creëren van Below hebben we het meest exclusieve en intensieve spookhuis ooit neergezet” geeft Bianca Leemrijse aan. Als manager Events & Entertainment is ze samen met haar team verantwoordelijk voor de totstandkoming van het nieuwe Haunted House. “Vanaf het begin was duidelijk dat we iets met water wilden doen. Daarbij hebben we op het gebied van decoraties de lat enorm hoog gelegd, waardoor je jezelf als bezoeker in een echt riool waant”.

De Halloween Fright Nights zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses.
In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen.
De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren. 
Tickets voor Below en de andere Haunted Houses koop je apart op www.frightnights.nl.
Maar wacht niet te lang. Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben…

20171006 WalibiHolland HFN640

Naast de Haunted Houses, Scare Zones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De twaalf thrills in het park maken een bezoek aan Halloween Fright Nights nog spannender.