The Villains III

Succesvol Halloween event in Mondo Verde kent vervolg

Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de derde editie van het griezelevent "the Villains". Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde voor The Villains III...

20171001 HalloweenMV Villains180De Nederlandse Wereldtuinen Mondo Verde vormen ook dit jaar weer het decor van the Villains. Op een oppervlakte van 25 ha wordt het ganse park tijdens het weekend van vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober getransformeerd in 1 groot horror park. Wanneer de duisternis valt, verandert het park in een akelig gebied met allerlei scare zones: The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze!

Voor deze 3e editie introduceert Twilight Fantasy Productions een nieuwe en spectaculaire indoor zone: “The Haunted”. In dit horrorhuis kun je beter maar geen angst hebben... Rillingen gaan doorheen je lijf…het bovennatuurlijke heerst hier! Een indoor gangenstelsel waar duisternis de boventoon voert… Meer dan 20 scare actors maken deze indoor zone tot een hel voor jou. 
Daarnaast is er ook een tweede indoorzone “The Asylum”! Het speelt zich af in een echte jungle, waarachter zich een waanzinnige kliniek bevindt. Het personeel dat hier werkt, is nog gestoorder dan de bezoekers zelf! 

De wandelpaden zijn alvast niet veilig voor de bezoekers, overal dwalen er wel enkele scare actors rond. Uiteraard mag je met hen mee op de foto. De innerlijke mens kan bovendien verstevigd worden met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park. Het is hier ook een leuke plek om leuke Halloween goodies te scoren bij de marktkraampjes!

20171001 HalloweenMV Villains640

The Villains III is niet aan te raden voor kinderen. Zij zijn een weekje eerder zeker en vast welkom voor Halloween "The Little Villains". Kids beleven dan met de ouders een spannende dag met een betoverende route, met daarbij een spooktunnel, de Harry Potter bezemstelenrace, de Chinese tovenaar en nog vele anderen...

Meer info op: http://www.the-villains.com
Bestel je tickets.