Griezelplezier in Almere

Scare me in Almere-Haven

Halloween is nog maar net voorbij, maar nog niet voor de initiatiefnemers van Scare-Me! Tot en met 10 december kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in vier live entertainmentgebieden. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in vier unieke werelden en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

20161110 ScareMe180Scare-Me! is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De vier horrorzones zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. 

The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie escape room in piratenthema. Uniek aan deze escape room is dat je niet alleen te maken krijgt met brein brekende puzzels, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. En wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In The Scientist neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Jij bent een proefpersoon geworden van verschillende gestoorde wetenschappers… dat kan nooit goed aflopen.

Liefhebbers van zombies mogen de Zombie Terror niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team van twee het geïnfecteerde gebied binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de ondoden jullie te pakken krijgen? Probeer kalm te blijven en de diamanten te vinden, te midden van de horde zombies… geen eenvoudige klus!

The Mansion is het finalestuk van Scare-Me! Het spookt behoorlijk in dit huis en de huidige bewoners vragen om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit huis? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

20161110 ScareMe640

Scare-Me! is een project van Perry Mulder.
Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare-Me! de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare-Me! bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit najaar start alweer de derde editie van Scare-Me! Het evenement wordt met een minimaal productiebudget, maar met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail, neergezet.

Praktisch:
Iedere vrijdag- en zaterdagavond tot en met 10 december van 19:30 tot 22:30 uur
Meer info op: www.scare-me.nl
Tickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar.
Een Scare-Me! ticket is online verkrijgbaar voor €12,50 (€15,- aan de kassa) en geeft toegang tot de horrorzones: The Mansion, Zombie Terror en The Scientist.
Gezien de beperkte capaciteit zijn er aparte tickets te koop voor The Pirate’s Adventure à €2,50.
Een combiticket voor alle vier de horrorzones kost online €15,- en aan de kassa €17,50.