Animal Zombie Nights in GaiaZOO

Halloween in een dierentuin kan ook

Het Nederlandse dierenpark GaiaZOO weet wat griezelen is: op 28 en 29 oktober kunnen bezoekers komen griezelen tijdens de Animal Zombie Nights van 19u00 tot en met 23u00.

20161025 HallGaiaZoo180Overdag kunnen de bezoekers gewoon terecht in de dierentuin, waarbij de kids kunnen speuren op de KinderBoerderij. Op een spannende manier komen de kinderen dan meer te weten over de dieren uit GaiaZOO. De speurtocht is geschikt voor kinderen t/m 8 jaar en te verkrijgen bij de kassa van GaiaZOO. Bovendien is de KinderBoerderij sfeervol aangekleed met o.a. prachtige pompoenen.

Vanaf 19u00 is GaizaZOO nog maar gedeeltelijk open; dan is het tijd voor een spetterend Halloween, de derde editie al van de Animal Zombie Nights.
Er ontsnappen extreem gevaarlijke creaturen uit het zwaar bewaakte laboratorium in GaiaZOO. Er heerst groot gevaar…een bezoek aan GaiaZOO tijdens de GaiaZOO Animal Zombie Nights is dan ook op eigen risico!!

Met die boodschap wil het park alvast de bezoekers laten kennismaken met Halloween in een dierenpark. Een avondticket is verkrijgbaar aan 10 Euro. Abonnementshouders kunnen aan 50% binnen.
Het leeftijdsadvies is 12+, het event is niet echt geschikt voor jonge kinderen.
Best is om online het ticket te kopen, want vol=vol...

20161025 HallGaiaZoo640

Meer info en tickets op: www.GaiaZOO.nl/Halloween