Tweede editie Dinoween

Dino's vieren halloween in Plopsa Coo

Plopsa Coo, het Plopsa-park gelegen in de Belgische Ardennen, viert van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november voor de tweede maal Dinoween, een leuke variant op het klassieke Halloween.

20161019 PlopsaCoo DinoW180De parkrangers van Plopsa Coo hebben er ook dit jaar weer alles aan gedaan om het leukste halloweenfeest ooit te vieren.
Het natuurrijke park baadt in een vrolijk halloweenkleedje. Behalve de vele leuke en unieke attracties is er ook een leuk gevuld programma met onder meer Dino Magic Shows en een heuse Dino Party!
Er is maar één probleem: de dinosaurussen zijn verdwenen!
Waarschijnlijk zijn ze gevangen door de heksen die verzot zijn op magische soep van dino-eieren. De bezoekers worden meegezogen in een spannend kat-en-muisspel met de parkrangers, heksen en dinosaurussen.

Halloween Nocturnes
Op zaterdag 29 oktober en 5 november kan er extra lang worden gegriezeld tijdens de Halloween nocturnes. Deze zaterdagen is het park langer geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow aan de voet van de watervallen en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor.
De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond wat zorgt voor de perfecte afsluiter van een griezelige halloweendag in Plopsa Coo!

20161019 PlopsaCoo DinoW640

Praktisch
Alle info op www.plopsacoo.be