Kids Halloween en Rocking Halloween in Holiday Park

Duits Plopsa park viert Halloween stevig

Holiday Park heeft de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd wat betreft de Halloween events. De overname door Plopsa heeft het Halloweenaanbod uitgebreid voor de ganse familie met een Kids Halloween en een Rocking Halloween.

20161019 HolidayP Hall180Van 8 oktober tot en met 1 november viert men in Holiday Park Halloween. Het park is dan helemaal getransformeerd in herfstkleuren en baadt in een gezellige halloweensfeer. Ontelbare pompoenen en onverwachte verrassingen schuilen achter elke hoek! Tijdens de 4 Rocking Halloweendagen wordt de sfeer een beetje enger. 

Rocking Halloween is hét grootste halloween-event in de Pfalz-regio! Gedurende 4 spannende dagen beleven bezoekers een nooit geziene Halloween! Op die dagen (zaterdag 15, 22 & 29 oktober en maandag 31 oktober) is het park extra lang geopend. Holiday Park verandert tijdens Rocking Halloween in een gekkenhuis boordevol zombies en psychopaten. In totaal zijn er drie huiveringwekkende scarezones, de Zombie Factory, Virus Attack en de lugubere Camp Sonnenschein. De mazes en de scare zones zijn vanaf 17u00 reeds geopend. Op 15, 22 en 29 oktober is er om 19u00 ook een Halloween Parade die doorheen het sympatieke park dwaalt. Er staat uiteraard ook entertainment op het programma.
Behalve de vele angstaanjagende Halloweenattracties, zijn er ook nog de spectaculaire achtbanen Expedition GeForce en Sky Scream.
De spannende dag wordt afgesloten met vuurwerk. 

Het halloweenseizoen bezorgt natuurlijk niet alleen de volwassen fans een onvergetelijke ervaring tijdens de vele Rocking Halloween dagen, maar ook voor jonge Holiday Park-bezoekers zijn heel wat leuke en spannende belevenissen voorzien. 
Nog tot en met 1 november wordt het hele park ondergedompeld in een griezelige, maar tegelijk ook vrolijke halloweensfeer. Aanvullend op het vaste showprogramma, kunnen de jongste gasten genieten van een speciale interactieve Halloweenshow. 
Maya, Kiki en de Pompoenkoning entertainen de kinderen met spelletjes waaraan iedereen kan deelnemen. 
Halloween wordt dus een echt festijn voor de kleine spookjes! 

20161019 HolidayP Hall640

Meer info op www.holidaypark.de (ook in het Nederlands)
Met dank aan Plopsa voor de foto's