Happy Halloween in Dolfinarium

Familievriendelijke beleving

Ook in het Nederlandse Harderwijk is het Halloweenvirus neergestreken: in het Dolfinarium kan men daar ook genieten van allerlei leuke herfstactiviteiten tijdens Happy Halloween.

20161019 Dolfinarium180Ben je gek van allerlei zeezoogdieren zoals dolfijnen of walrussen en hou je ook van Halloween dat niet al te end is, dan is het Dolfinarium in het midden van Nederland the place to be. Tijdens de Nederlandse herfstvakantie, van 15 oktober t/m 30 oktober, is het dan immers Happy Halloween. Het Dolfinarium is tijdens deze periode versierd in Halloween stijl waarbij de pompoenen en strobalen uiteraard niet zullen ontbreken. Ook zijn er hier en daar vogelverschrikkers aanwezig. 

Wally de walrus en zijn vriendjes van de zee ontvangen de bezoekers in gepaste stijl. Je kan een leuke Halloween foto maken samen met Wally, maar uiteraard ook genieten van de dieren, alle shows en voorstellingen en spelen in de speeltuinen.

Het Dolfinarium houdt bovendien ook een leuke actie: kom verkleed en grabbel voor een cadeautje!
Bezoek tijdens Halloween het Dolfinarium verkleed als bijvoorbeeld een prinses, piraat, minion of skelet en je mag een cadeautje grabbelen in een echte griezelton!

20161019 Dolfinarium640

Meer info op: www.dolfinarium.nl