Halloween Horror Fest in Movie Park Germany

18e editie met veel nieuwe zaken

Voor de 18e verjaardag van het horrorfeest biedt Movie Park Germany haar gasten dit jaar een zeer groot geschenkenpakket: twee nieuwe horrorlabyrinten, een nieuwe horrorfilm en een nieuwe show.

20161020 MPG Halloween180Bijzonder hieraan zijn de twee nieuwe filmlicenties waarmee Duitslands grootste film- en attractiepark haar naam weer eer mee aan doet.
Horrorlabyrint “Insidious – Chapter 2” is gebaseerd op de gelijknamige film en neem de gasten op 650 m² mee op een zenuwslopende reis in een parallelle wereld vol angst en schrikmomenten. Hier moet het gruwelijke geheim van de familie Lambert worden onthuld.
In Roxy Kino wordt van donderdags t/m zondags vanaf 18 uur een nieuw niveau van terreur bereikt met “Friday the 13th™ 4-D”. Een klassieker rondom Camp Crystal Lake met Jason Voorhees™ voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.
Met “The Walking Dead Breakout”, de nieuwe, permanente horror-attractie in Movie Park Germany sinds het midden van dit jaar, kunnen bezoekers dus op één dag in drie verschillende filmwerelden duiken.

Eveneens nieuw is het outdoor horrorlabyrint “Campout”, dat vanaf 12 jaar toegankelijk is. Dit beanstigende campingavontuur op meer dan 2000 m² zal zekere voor een paar slapeloze nachten zorgen. Trouwe fans van het Halloween Horror Feest kennen zeker de “Aaron Hypnose Show”, die in 2016 met een nieuwe editie in Movie Park Germany verschijnt. In Aarons show worden vrijwilligers uit het publiek de sterren van de show. Door de kracht van de hypnose veranderen zijn in filmhelden of supermodellen of kunnen in een quiz ineens alle vragen goed beantwoorden, behalve de allesomvattende vraag: “Hoe heet jij?”

Met de in 2015 nieuw gestarte show “The Scary Tale Terror” en de populaire horrorlabyrinten “The Slaughterhouse”, “Deathpital” en “Circus of Freaks” kunnen bezoekers genieten van in totaal twee shows, zes horrorlabyrinten en een horrorfilm. Wie dan nog niet genoeg gegriezeld heeft, kan zich in de straten nog verder vermaken. Hier zullen eveneens talrijke monsters, zombies en andere ondoden ronddwalen.

In Nickland wordt daarentegen voor wie zijn hartslag tussendoor even tot rust moet brengen een “monstervrije zone” ingericht. Over de hele dag vindt hier het Kinderhalloween plaats. Hier kunnen de kleine bezoekers met kindvriendelijke griezelverhalen, pompoenen versieren, schilderen, schminken en stropoppen knutselen hun eigen Halloween vieren.

20161020 MPG Halloween640

Praktisch:
Het Halloween Horror Feest vindt plaats van 7 t/m 31 oktober, iedere donderdag t/m zondag van 18 tot 22 uur.
Vanwege de steeds grotere belangstelling in voorgaande jaren heeft Movie Park Germany besloten om in 2016 ook de zondagen toe te voegen.
Het Kinderhalloween vindt iedere dag van 12 tot 17 uur plaats.

De Halloween-attracties zitten bij het parkentree inbegrepen.
Meer informatie op www.halloween-horror-fest.nl