Haunted House of Madness

Spookhuis Dimitri Vegas en Like Mike

Walibi Belgium pakt uit met een heuse verrassing: vanaf zaterdag 22 oktober zullen Dimitri Vegas en Like Mike aanwezig zijn in het pretpark met een eigen haunted house: Haunted House of Madness!

20161024 WalibiB DimiV LikeM180De nieuwe Dimitri Vegas en Like Mike is een zogenaamde run through maze, speciaal ontworpen in samenwerking met de 2 top-DJ’s. De populaire Belgische DJs zijn uitgegroeid tot de absolute wereldtop. Zij kwamen zelf deze verrassingattractie openen.
Hun muziek speelt ook in het spookhuis en deze hymne zal exclusief voor de bezoekers gratis te downloaden zijn.
In tegenstelling tot vele andere griezelattracties in Walibi Belgium is deze gratis te betreden. Je moet wel aan de Dimitri Vegas en Like Mike booth gaan om een gratis ticketje op te pikken. Deze bevindt zich nabij het reuzenrad, dat zijn laatste rondjes draait alvorens verwijderd te worden...

Het Halloween dit jaar in Walibi Belgium werd anders aangepakt tov voorgaande jaren: nu hanteert men een duidelijk verschil tussen dag en nacht; tussen een familiegerichte Halloween en een hardere Halloween.
Tussen 17u00 en 18u00 is er de schemerzone, de zogenaamde Twilight zone, waar het park compleet verandert: het wordt donker, de sfeerlichten gaan aan en zombies, vampieren en andere slechteriken beginnen het park helemaal over te nemen.

Op 28 oktober gaan de remmen pas echt los tijdens de Terror Night. Dit is pas voor de échte durvers, op zoek naar de meest intense Halloween ervaring ooit... 

Ieder jaar komen er meer dan 130.000 bezoekers naar Walibi om Halloween te beleven.

Het grootste Halloween-event van België gemixt met de twee grootste DJ’s ter wereld: elke dag in Walibi tot 6 november.