The Horror Zone in Best

Gruwelijk Horror Event

Vanaf vrijdag 4 november tot en met zaterdag 19 november opent het terrein van Museum Bevrijdende Vleugels in Best nabij Eindhoven haar deuren tot de duistere wereld van The Horror Zone, met haunted houses, scare zones en angstaanjagende acteurs!

20161014 HorrorZone180Stichting ENG en Historia Park slaan dit jaar opnieuw de handen ineen om iedereen op elke vrijdag- en zaterdagavond van 19u00 ’s avonds tot klokslag 23u00 de stuipen op het lijf te jagen. Drie weekenden lang ontwaakt The Horror Zone op het terrein van Museum Bevrijdende Vleugels, ook wel bekend als Historia Park, om een gruwelijk horror event neer te zetten.
Dit door bos omringd gebied tussen Best en Son is vanaf 4 november de thuisbasis van verschillende spookhuizen, scare zones, sekte leden en natuurlijk zombies. Het terrein krijgt een spookachtige make over om de bezoeker een echte horror-beleving te geven.

Bloed, zombies, sekte leden, gegil en angstzweet.
De zintuigen van de bezoekers worden in de Haunted Houses van The Horror Zone flink op de proef gesteld. Een hangar op het terrein is omgebouwd tot twee duistere spookhuizen: The Occult en Base 666. Met ieder een eigen thema hebben beide Haunted Houses één ding gemeen; horror! Maar ook fun. Verschillende acteurs richten ook het woord tot de bezoeker. Gehoorzamen is de boodschap. De hangar is uitgerust met de nodige special effects, donkere hoekjes en griezelige acteurs. In de spookhuizen wordt door gebruik van licht- en geluidseffecten de spanning goed opgevoerd tot een angstwekkend hoogtepunt.

Buiten in de bossen van Best zijn er ook nog Death's End en Re-Infected. Ook hier de vertrouwde ingredienten om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. 

Een zeer orgineel concept, en daarom ook onze favoriet, was Zombie Shootout. Hier moet je de orders van Sergeant Helsing opvolgen. Per twee worden de mensen op pad gestuurd om zombies uit te schakelen. Maar ook zij kunnen jouw leven nemen. Zeer tof avontuur.

Naast de Haunted Houses zijn er ook zogeheten ‘scare zones’ aanwezig. Hier lopen ook enkele acteurs rond die op geregelde tijdstippen een korte show brengen.

20161014 HorrorZone640

Praktisch:
Tickets voor The Horror Zone zijn al beschikbaar vanaf 8,- euro. Voor dit bedrag mag er een kijkje genomen worden in een Haunted House met bijbehorende scare zone. De echte waaghalzen die het gevaar opzoeken en de spanning willen voelen in alle Haunted Houses zijn lekker goedkoop uit met een ‘zombie’ ticket. Een ‘zombie’ ticket kost slechts 13,00 euro en geeft je toegang tot alle Haunted Houses en scare zones.
Naast reguliere tickets voor The Horror Zone zijn er ook speciale VIP tickets beschikbaar. Deze VIP tickets hebben verschillende gruwelijke extra’s om de horrorbeleving compleet te maken. Zo krijg je met een VIP Ticket onder andere toegang tot een nog geheime vijfde attractie een keykoard en een speciale wachtrij. VIP Tickets zijn verkrijgbaar voor 19,50 euro.
Meer info over The Horror Zone op www.horror-zone.nl

The Horror Zone
Data: 4 & 5, 12 & 13, 18 & 19-11-2016
Tijd: 19:00 t/m 23:00
Locatie: Museum Bevrijdende Vleugels, Best
Toegang: vanaf €8,-
http://www.horror-zone.nl/tickets-2/