Kindvriendelijk griezelplezier

Afgelopen weekend konden de bezoekers van Plopsaland De Panne reeds kennis maken met het familievriendelijk Halloween. Het ganse park kreeg een herfstachtige makeover...

20161017 PDPHalloween180Van 15 oktober tot en met 6 november kunnen de bezoekers in Plopsaland De Panne genieten van Halloween: het Studio 100 moederpark is omgetoverd tot een griezelplek op kinderformaat. Het park heeft alvast enkele leuke activiteiten op het programma staan.

Zo is er de Halloweenshow met Piet Piraat en zijn kornuiten. De alom bekende piraat geeft de aftrap van dit halloweenfeest. Samen met Berend Brokkenpap of Stien Struis neemt hij alle kleine griezelfans mee op avontuur in de knotsgekke halloweenshows. Deze liveshows gaan door in het Plopsa Theater op 15, 16, 22, 29 & 30 oktober en 5 & 6 november.

Ondertussen haast een traditie: de Ketnet Halloween Nocturnes. In de Belgische herfstvakantie zorgt Ketnet ervoor dat er gegriezeld kan worden in Plopsaland De Panne.
Tijdens de weekdagen, van 31 oktober tot en met 4 november, slaat Ketnet zijn tenten op in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Op deze dagen staat er onder andere een
Meet en Greet met de Helden en de personages van Nachtwacht op het programma en kunnen bezoekers genieten van de Bumba Show.
Bovendien is het park extra lang geopend! De attracties blijven open tot sluitingstijd zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Om het plaatje compleet te maken, worden de Ketnet Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend optreden van de KetnetBand en een betoverend vuurwerk.

Een leuke tip is om je bezoek te combineren met een bezoekje aan Plopsaqua De Panne.
In het Plopsa waterpretpark neemt Wickie De Vicking de bezoekers mee op avontuur. De adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang!

20161017 PDPHalloween640

Praktisch:
Alle info op www.plopsalanddepanne.be

Opgelet!

Op zaterdag 23 oktober is het park reeds uitverkocht en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.