8 avonden angstaanjagend Halloween

Het Nederlandse Attractiepark Toverland heeft in de loop der jaren ook een stevige reputatie opgebouwd wat betreft haar Halloweenseizoen. En ook dit jaar zet het park de trend verder met 8 avonden van de populaire Halloween Nights.

20161007 ToverlandHall180Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober breekt er een duistere vloek uit over Attractiepark Toverland. Vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur wordt het park overgenomen door allerlei angstaanjagende wezens. Het park zet dit jaar nog meer acteurs in dan vorig jaar: maar liefst 70 angstaanjagende wezens die maar één taak hebben, namelijk alle gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen. Sommige van deze karakters zijn losgebroken en zwerven door het park. Zij kunnen dus overal plotseling opduiken.

Ook zijn er meer scare zones, acht in totaal. Elke scare zone heeft haar eigen thema, aangepaste verlichting en muziek. Dit jaar pakt het park uit met vier volledig nieuwe zones. De bestaande, reeds bekende zones, werden onder handen genomen en kregen een angstaanjagende upgrade.

De meest intrigerende scare zone wordt zonder twijfel Whispering Woods. In deze unieke zone worden de gasten geblinddoekt en krijgen ze een koptelefoon met 3D-geluidseffecten op. De duisternis overvalt de bezoeker in dit donkere, onheilspellende woud. Je ziet niets en bent volledig aangewezen op je andere zintuigen.
Voelde je nu iemand langs je rennen? Of was het slechts verbeelding?
Een unieke scare zone die haar bezoekers gegarandeerd kippenvel bezorgt.

20161007 ToverlandHall640

Het park voorziet ook de Halloween Toverstaf, ideaal voor kinderen of angsthazen die twijfelen of ze de Halloween Nights wel aandurven.
Wordt het je even teveel, houd dan deze toverstaf recht voor je, ontsteek het licht en … alle monsters af.

Meer informatie over de Halloween Nights is te vinden op: www.toverland.nl/halloween