Dolfje Weerwolfje terug in Julianatoren

Spannende familiemusical

Dolfje Weerwolfje, de spannende familiemusical van Rick Engelkes Producties, is weer te zien in de Julianatoren, het Apeldoornse pretpark. De musical is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Deze vertoning is van 15 t/m 30 oktober (m.u.v. 24 oktober) drie maal daags te zien.

20161011 Dolfje180De populaire musical Dolfje Weerwolfje is onderdeel van het complete Halloween programma in de Julianatoren. Vorig jaar konden de bezoekers ook al kennis maken met Dolfje Weerwolfje. En ook dit seizoen heeft Julianatoren besloten om de mensen te entertainen met deze leuke familiemusical.

Het verhaal
De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel... gewoon...
Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert... In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart...Dolfje is een weerwolf!
Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Halloween
Behalve de musical Dolfje Weerwolfje heeft Julianatoren meer leuk Halloween in petto: bezoekers kunnen zo genieten van de Grote Spookshow met de karakters uit de TV-serie Jul & Julia, het strodoolhof en de griezelgrot.
Al het entertainment is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

20161011 Dolfje640

Meer informatie over Dolfje Weerwolfje en Halloween bij de Julianatoren is te vinden op www.julianatoren.nl