The Clinic op Fright Nights

Walibi Holland scoort met aparte attractie

Afgelopen weekend ging in Walibi Holland Fright Nights van start. Er werd vooral uitgekeken naar de nieuwste Halloween-attractie "The Clinic", ongezien en heftiger dan welke Halloweenattractie ooit...

20161011 HFN180De belangrijkste periode voor Walibi Holland is aangebroken: het Halloweenseizoen. De Fright Nights zijn in de loop der jaren een absolute trendsetter geweest binnen de Benelux tot zelfs ver daar buiten. De lat wordt dan ook steeds hoger gelegd wat niet alleen resulteerde in nieuwe en nog engere scare zones en haunted houses, maar ook met een totaal nieuwe horror-ervaring in de nieuwe attractie The Clinic!

Om de attractie te kunnen betreden moet je wel op voorhand online een ticket hebben gereserveerd. Pas dan krijg je toegang om vanaf 15u00 the Clinic te betreden. De bezoeker heeft een afspraak in de kliniek van Dr. Adams. 
Mascha van Till, directeur Walibi Holland over The Clinic: ‘Ons doel was een ultra-heftige attractie te creëren, zodat gasten iets meemaken dat nergens anders dan in Walibi bestaat en te ervaren is. Dat is ons gelukt! Deze attractie is zeer exclusief en absoluut intenser dan een Haunted House. Ik wens de die-hard, die durft, veel moed toe. Geloof me, je hebt het nodig.’

De belofte was groot: meest heftige van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen van Walibi Holland gewend bent. 
Dat deze belofte meer dan waar gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties op The Clinic.
Wit van schrik, sprakeloos of helemaal van de kaart; The Clinic is intens:
‘Dit is te ziek voor woorden, wat ik daar binnen heb meegemaakt… sta helemaal te shaken.’
‘Ik kan het niet uitleggen, je moet het meemaken. Het is echt bizar heftig!’, aldus de eerste gasten over The Clinic.

20161011 HFN clinic640

Nieuwe show
Niet alleen The Clinic is nieuw, ook met de show op Mainstage wordt iets nieuws neergezet. De show is spectaculair en modern door prefect getimede projectie, design en geluid, op zo’n manier met elkaar afgestemd dat de rillingen je over het lijf lopen.
Spinnen die over het doek heenlopen, bloed, Eddie de Clown; het zit er allemaal in.

Scare Zones en Haunted Houses
Met nieuwe Scare Zones ‘Shadows’ en ‘Pirates Cove’, maar ook met alle Haunted Houses is deze 16e editie van de Fright Nights enger dan ooit. Met meer dan 300 scare actors is het groter dan ooit.

20161011 HFN things640

Alle attracties zijn ook gewoon tot 23u00 uur geopend. Twaalf thrills, die je ook in het donker kunt ervaren, maken een bezoek aan de Halloween Fright Nights nog spannender.
Walibi Holland is dit seizoen nog t/m 30 oktober open.
Meer details op: www.frightnights.nl