Halloween in Wunderland Kalkar

Halloween voor kleine draken...

Niet ver over de grens in Wunderland Kalkar wordt ook Halloween gevierd. In het pretpark Kernie's Familiepark beleven vooral de jongste bezoekers van een leuk Halloween.

20160927 WunderlandHalloween180Het Duitse Kernie's Familiepark maakt deel uit van Wunderland Kalkar. Het pretpark dat gebouwd is op de site van een nooit gebruikte elektriciteitscentrale, pakt uit met Halloween voor de kleinste draakjes op 22 - 23 en 29 - 30 oktober.

Het park belooft een spooky ervaring te bieden aan de bezoekers wanneer de poorten om 10u00 reeds opengaan. Bij de ingang word je door onze heksen onthaald met een kleurrijk welkomstdrankje.
Tot 18u00 kunnen de dappere kids zich wagen aan een bezoekje in het park. Zo wordt iets verdachts gebrouwen in een grote heksenketel en duistere (maar vriendelijke) figuren zoals vampieren en zombie-piraten wandelen doorheen het park. Graaf Kernie-Cula overziet alles.

Het park heeft niet meteen horrorattracties voorzien, maar er is wel een griezelig labyrinth voor de echte durvers.

Wie trouwens plotseling oog in oog staat met de Pompoenman hoeft niet bang te zijn! Hij is slechts een avonturier die heerlijke kopjes pompoensoep verdeelt.
Er zijn allerlei leuke activiteiten gepland, zoals pompoengezichten snijden. Ook zijn er vuurkorven in het park waar bezoekers lekkernijen boven kunnen roosteren.

Om 17u00 verzamelen alle Halloweenfiguren zich tot slot voor een grote parade.
Uiteraard zijn alle 45 attracties, frietjes, ijsjes, frisdranken, koffie en thee zoals altijd inclusief.

20160927 WunderlandHalloween640

Van 8 tot 30 oktober is Kernie’s Familiepark dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op doordeweekse dagen is het park met allerlei griezelige Halloweendecoratie versierd.
Het is mogelijk om een Halloween-arrangement met overnachting te boeken.