Halloween in Disneyland® Paris

Makeover van Halloweenevent

20160922 DisneylandParis Halloween180Vanaf 1 oktober t/m 2 november 2016 is het weer griezelen geblazen in Disneyland® Park. Ter gelegenheid van het Halloweengebeuren krijgt het Franse sprookjespark een heuse makeover en heerst er een spannende, verschrikke-leuke sfeer. Gedurende één maand worden de bezoekers verrast en beleven ze leuke maar ook griezelige momenten met de Disney figuren. Disney’s Halloween Festival is het moment bij uitstek om bezoekers te doen lachen én beven.

De Halloween sfeer strekt zich uit over het Disneyland® Park, gaande van Main Street, U.S.A.® tot aan het Kasteel van Doornroosje. Disney’s Funky Pumpkins, lugubere doch komische pompoenen, dragen bij tot deze transformatie en amuseren en intrigeren de bezoekers.

Uitgedost in hun mooiste outfit halen de Disney Schurken hun meest spook-taculaire tricks boven om gasten te plagen. Zij zien hun ultieme kans om de bovenhand te nemen en grappige momenten vol griezelpret te creëren. Maar ook Mickey is aanwezig. Samen met zijn collega-avonturiers, Minnie, Donald, Daisy en vele andere, eert Mickey de oogst tijdens Mickey’s Halloween Celebration. Deze parade boordevol kleur en plezier, is het absolute hoogtepunt van de seizoensviering, die weldra een duister kantje zal krijgen.

20160922 DisneylandParis Halloween180 2Om het seizoen nog feestelijker te maken, presenteert Daisy voor de gelegeheid enkele van haar mooiste kostuums in de Halloween Costume Corner. Ook Stitch heeft beloofd om hier enkele keren tevoorschijn te komen om de bezoekers een spook-taculaire Halloween te bezorgen! Maar ook andere Disney figuren wachten de bezoekers op voor enkele monster-leuke fotomomenten.

Maar pas op, want het uur van de Disney Schurken is aangebroken…
Maleficent, koningin der Disney Schurken neemt bezit over het binnenplein van het Kasteel van Doornroosje en doopt het doodleuk om tot Maleficent’s Court. De meesteres van alle kwaad neemt plaats naast haar betoverde braamstruik voor een gruwel-leuk griezelige ontmoeting met bezoekers. De imposante braamstruik, die erg lijkt op een vreemde draak, verandert van kleur wanneer de nacht valt en voert de bezoekers naar een mysterieuze wereld, waar ze kunnen genieten van een griezelige ervaring.

De vloek van Maleficent zal zich uitbreiden naar Royal Castle Stage, waar de Disney Schurken de meest onbevreesde bezoekers uitdagen om hun show bij te wonen... als ze durven tenminste! Tijdens It’s Good to Be Bad with the Disney Villains! hebben de Disney Schurken dit jaar zelfs nog meer verrassingen in petto.

Jafar (Aladdin), Cruella de Vil (101 Dalmatiërs), alsook Gaston (Belle en het Beest), de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) en Kapitein Haak (Peter Pan) zijn van de partij. Ook de heks van Sneeuwwitje, Frollo (De Klokkenluider van de Notre Dame) en zelfs Dr Facilier (De Prinses en de Kikker) zijn vastbesloten om zich te wreken.

20160922 DisneylandParis Halloween640

Op 31 oktober 2016 kunnen de echte waaghalzen genieten van Disney’s Halloween Party, hét hoogtepunt van het seizoen, dat tot 1 uur ’s nachts plaatvindt in het Disneyland Park. Wanneer de nacht valt, kunnen zij verder de sfeer opsnuiven in het Park met gruwel-leuke verrassingen, bedacht door Mickey en zijn vrienden. De Disney Schurken zijn gelukkiger dan ooit tevoren, vastbesloten om iedereen koude rillingen te bezorgen.
Met veel humor, frivoliteit en een gezonde dosis kattenkwaad, zal Disney’s Halloween Festival de bezoekers van Disneyland Paris, van 1 oktober t/m 2 november 2016, aan het lachen en het beven brengen.

Raadpleeg best de website van Disneyland Paris voor alle praktische info omtrent uren, programma en overnachtingen.
http://www.disneylandparis.com