Bloedbad in Océade

Halloween in waterpretpark Océade

Het bekende Brusselse waterpretpark Océade kleurt akelig rood tijdens de herfstvakantie. Uiteraard geen technisch defect maar wel het origineel concept van het park om zelfs in een waterpretpark Halloween te vieren...

20160925 OceadeHalloween180Tijdens de herfstvakantie, van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november, wordt het opnieuw bibberen en beven in het Brusselse waterpretpark Océade. Het water wordt behekst en kleurt er elke dag, stipt om 15 uur, rood. Het is alsof je in een echt bloedbad zwemt! Het concept is niet nieuw voor Océade: ze doen dit al enkele jaren, en met succes.

Hiervoor wordt uiteraard geen echt bloed gebruikt...
Via een speciaal procedé kleurt het water rood. De bezoekers hoeven niet te vrezen voor hun gezondheid of zwemkledij: de gebruikte kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie trouwens voorbij. Tot de volgende dag uiteraard…

Daarbovenop toveren schminksters elke dag tussen 14u00 en 16u00 de jongste bezoekers om in hun favoriete griezelfiguur.
Niet voor bange waterratten!

20160925 OceadeHalloween640

Océade bevindt zich aan de rand van Brussel, naast Mini-Europa en vlakbij het Atomium. De grootste troeven van het waterpark zijn de glijbanen, samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land.
Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning.

Tarieven Océade (geldig voor 4 uur):
   €18,5 voor een volwassene
   €15,5 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30)
   €115 voor een kaart voor 10 bezoeken
   Er gelden speciale groepstarieven
Meer info op: www.oceade.be