Sterke Halloween-affiche voor ’t Plezantste Land

Bobbejaanland is vervloekt tijdens Halloween. Met 5 doolhoven, 2 scare zones, 2 shows en 2 nocturnes laat ’t Plezantste Land zijn bezoekers van 15 oktober tot 6 november opnieuw sidderen en beven. Nieuw dit jaar zijn Fear Theater, een verbluffende show van de wereldberoemde illusionist Aaron Crow, en The Bug Escape, een ‘insecten’ doolhof voor zowel jong als oud. 

Bobbejaanland pakt anno 2016 uit met een bijzonder sterk programma, waarbij gedacht werd aan elke bezoeker van het park, niet alleen de tieners en volwassenen, maar ook het hele gezin. Resultaat is een indrukwekkend programma, met bovendien vernieuwingen.
"We bouwen voort op het succes van de voorbije jaren", vertelt Peggy Verelst, commercieel directeur bij Bobbejaanland. "Nadat ons Halloween programma in 2014 beloond werd met een Diamond ThemePark Award, beleefden we vorig jaar - met de toevoeging van twee monster invasions - een recordeditie. The Bug Escape, een nieuw doolhof voor de hele familie, is de perfecte aanvulling op ons al zeer diverse aanbod. Met Aaron Crow tenslotte, haalden we een illusionist van wereldklasse in huis die jong en oud zal verbazen!"

20160922 BJLHalloween180De naam is gevallen: Aaron Crow. Deze Belgische illusionist is internationaal gerenommeerd. Sommigen kennen hem misschien wel vanuit de afleveringen van 'Britain’s got talent' waar hij het met zijn gewaagde acts schopte tot de halve finale. Ondanks het feit dat hij afkomstig is uit Ruiselede gebeurt het niet vaak dat Aaron Crow in België te zien is. Vorig jaar nog schitterde hij op de Nacht van de Magie waar de Belgische top het beste van zichzelf gaf in Oostende (uitgerekend op Halloweennacht).
Hij brengt in Bobbejaanland zijn nieuwste productie: Fear Theater, een adembenemende show waar alles draait rond angst en het overwinnen ervan. De show is toegankelijk voor elk publiek. Deze show brengt de bezoeker alvast tot op het puntje van zijn/haar stoel. Het is een mengeling van magie en waanzin, in de betekenis van waanzinnig goed. Je moet het zien om te geloven.

Bobbejaanland pakte enkele jaren geleden al uit met spectaculaire illusieshows, denk maar aan Nightmares en Vampires! Met Aaron Crow heeft Bobbejaanland alweer een ijzersterke productie te pakken die perfect aansluit bij het Halloween. 
De show is elke dag van het Halloweenseizoen te zien, in de Arena achteraan in cowboystad. Voorstellingen om 13u00 & 15u00. Op 29/10 en 31/10 (nocturnes) ook een voorstelling om 18u00.

Daarnaast heeft Bobbejaanland dit jaar maar liefst 5 uiteenlopende spookhuizen/mazes voorzien.
Nieuw dit jaar is The Bug Escape, het enige family proof doolhof. In het 500 vierkante meter grote labyrint draait alles om insecten. Groot en klein krijgen er de kriebels van! Om de weg naar buiten te vinden moet men raadseltjes oplossen...

Daarnaast is er ook Bazaar Bizarre. Hier moet je wel minstens 12 jaar oud zijn. Hier transformeert een vrolijk circus tot een duizelingwekkende nachtmerrie. De maniakale clowns doen je aanvankelijk nog even glimlachen maar dat lachen vergaat de bezoeker snel!

Hou je van nog net iets spannender, dan zijn er nog The Doll Factory, House of Phobia of Nightmare Motel. Je moet wel ouder dan 16 jaar zijn. De eerste twee vernoemde zijn de vertrouwde spookhuizen van afgelopen jaren, alleen misschien nog net iets enger... 
In The Doll Factory verzamelt een chirurg ledematen van voorbijgangers die hij nadien gebruikt om perfecte lichamen mee te maken. Je rent er letterlijk voor je leven.
In The House of Phobia draait alles rond het waanzinnige laboratium van Professor Bob.
Nightmare Motel is de escape room attractie die al het ganse jaar ter beschikking staat van de bezoekers. Doel is om aan de bezoners te ontsnappen, al heb je hun hulp wel nodig om doorheen de verschillende kamers te geraken. Dit is overigens de enige betaalattractie tijdens Halloween.

Als het toch iets minder eng mag zijn, dan is er nog de Pumkin Party, een Halloweenfeest voor jong en minder jong... Miss Pumpkin trekt samen met haar vrienden doorheen de Wicked West voor een knotsgekke Halloweenparty. Dit gezelschap is terug te vinden op het centrale plein omstreeks 13u30 & 15u30, elke dag dat men Halloween viert in Bobbejaanland...
In de Haunted Woods scare zone worden langskomers achtervolgd door trollen, elfen en angstaanjagende wezens. Ze leiden je weg van het juiste pad, hollen achter je aan als je bang bent en grijpen je met hun takken vast. Afsluiten doe je met een adembenemend vuurwerk!

Daarnaast viert Bobbejaanland ook nog tweemaal tot heel laat: het is dan immers Monster Invasion tijdens de halloweennocturnes, waarbij het park tot 22u00 zal geopend zijn. De Wicked West en Haunted Woods worden vanaf 18u30 overrompeld door 80 monsters die niets liever willen dan bezoekers met nachtmerries naar huis sturen (adviesleeftijd: 16+). Wanneer een bedwelmende mist opsteekt nemen de freaks, paria’s en mutanten het heft in handen. Het vuurwerk volgt om 21u30!

20160922 BJLHalloween640

Meer info op: http://halloween.bobbejaanland.be/
Tickets nu al te koop vanaf 19.95 € via bobbejaanland.be 
Enkel voor Nightmare Motel moet een extra prijs betaald worden van 5 Euro...
Genieten van foto's kan op onze Facebook-blz: https://www.facebook.com/pg/ParkWorldBe/photos/?tab=album&album_id=1437907166239257