Nieuwe Halloween Fright Nights experience

Al voor de 16e keer vinden de immens populaire Halloween Fright Nights plaats in Walibi Holland, waarbij het pretpark na het vallen van de duisternis transformeert in een luguber park waar horror en terror heerst...

20160920 WalibiHolland180Het Nederlandse Walibi-park zet elk jaar bijzonder sterk in tijdens de Halloween-periode. Ze profileren dan graag ook als dé horrorplek van Nederland. Om dit te bekomen zijn er in het ganse park allerlei gethematiseerde Scare Zones en spectaculaire Haunted Houses. De slogan van deze editie Halloween Fright Nights is niet voor niets: 'no one can hear you…'
Het hoogtepunt dit jaar wordt The Clinic, de nieuwe Halloween Fright Nights experience. Daarnaast bevinden zich in Walibi Holland gebieden met namen als Quarantine, Twisted Hellfire, Campsite of Carnage, Things en Game Over.
Dit seizoen zijn er twee nieuwe zones aan het rijtje toegevoegd: Shadows en Pirates Cove. Waar je voorheen alleen in deze zones de stuipen op het lijf kon worden gejaagd door de scare actors, ben je dit jaar nergens meer veilig. De Haunted Houses: The Villa, Haunted Holidays, Jefferson Manor en Psycho Shock beloven angstaanjagender te zijn dan ooit.

Om de aandacht te vestigen op de nieuwe Halloween-sensatie 'The Clinic' werd een samenwerking aangegaan met de populaire DJ Afrojack. De DJ is in een promofilmpje te zien, liggend en bijna niet in staat te bewegen. Hij lijkt zelfs even buiten bewustzijn. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Afrojack een heftige ervaring heeft ondergaan. Dat de video viraal ging werd duidelijk toen Afrojack op Twitter heeft moeten laten weten dat het hij nog steeds in leven is, omdat sommige fans toch wel erg ongerust werden.
Met deze beelden wil Walibi Holland de aandacht vestigen op die nieuwe Halloween Fright Nights experience.

Stefanie Langezaal, woordvoerder Walibi Holland, licht graag verder toe: "Het is een experience voor diehard horrorfans. Nergens in Europa is er op dit moment zoiets extreems te beleven als in The Clinic tijdens de Halloween Fright Nights. Je moet behoorlijk wat lef hebben om dit aan te kunnen. Halloween in Walibi Holland gaat over het opzoeken van je grenzen. Dat is exact wat we met deze nieuwe experience doen."

Ook Afrojack zelf, aka Nick van de Wall, is ook in zijn nopjes: "De Halloween Fright Nights zijn gruwelijk. Ik heb alle horrorfilms ooit gemaakt gezien, maar tijdens Halloween in Walibi schrik je toch iedere keer weer. Dit filmpje was tof om te doen, wie weet, ooit nog eens een rol in een horrorfilm ofzo."

Stefanie Langezaal: "In The Clinic wordt je grootste angst werkelijkheid. Als zelfs zo’n kick-ass wereldster als Afrojack zich zo angstig voelt, wil dat heel wat zeggen over hetgeen je te wachten staat tijdens onze Fright Nights en in The Clinic."

Onderdeel van de samenwerking is een bezoek van DJ Afrojack aan de Halloween Fright Nights tijdens het Amsterdam Dance Event. Samen met o.a. WallFamily leden Apster, D-wayne, Ravitez, Fais en 10 fans vanuit de hele wereld zal hij proberen te overnachten in de Villa van Walibi Village. Tijdens een 'Try to sleep horrornacht' komen we er achter wie van hen er een oog durft dicht te doen.

20160920 WalibiHolland640

Praktisch:
Op 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 en 30 oktober
Alle attracties zijn tijdens de Fright Nights tot 23u00 geopend.
Tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online te koop en kosten € 37,-.
Tickets voor The Clinic moeten los worden aangeschaft bij een ticket voor de Halloween Fright Nights en zijn vanaf nu te koop op www.frightnights.nl voor € 15,- 
Voor de andere Haunted Houses moet ook nog apart betaald worden. Online betaalt men 20 Euro voor 4 haunted houses... (5,5 Euro per haunted house via online ticketting)