HorrorNights 2016 in Hilversum

Duistere praktijken op Werf35

De Halloweenliefhebbers kennen zonder twijfel de befaamde Horror Nights in Hilversum. Al voor de vierde keer organseert men dit unieke griezelevent, dat niet echt geschikt is voor jongeren onder de 16 jaar.

20160920 HorrorNHilvers180Net als vorig jaar wordt het befaamde horror-evenement Horror Nights gehouden op Werf35, een oude gemeente werf van Hilversum. De organisatoren kozen ditmaal voor het thema "The Gypsies are in Town". Met dit thema wordt ook dit jaar een duister verhaal neergezet; rites, seances, magie en een flinke portie bloed passeren allen de revue. De bezoeker wordt uitgenodigd de Gypsies een bezoek te brengen maar of ze het terrein ook weer zullen verlaten…? Dodenbezweerders, waarzeggers en geestoproepers zullen de bezoekers de stuipen op het lijf doen jagen. In totaal kunnen de die-hards hun hartje ophalen in maar liefst drie spookhuizen: Borka Groaznic’s House of Magic, Mist en The Rite. Het geheel wordt ondersteund door een grote scare-zone. 

Er is ook een show voorzien, Seance. Dit is een interactieve show waar Babette Groaznic, de Mater Familia van The Gypsies, samen met de bezoekers gaat proberen om een geest op te roepen. Er is een extra kost verbonden aan deze show (2 Euro). De kaartjes zijn enkel verkrijgbaar op het evenement zelf. Het aantal kaarten is beperkt.

Horror Nights wordt al vier jaar georganiseerd door een team van vrijwilligers, zowel de acteurs als iedereen achter de schermen. Dat alleen al verdient enorm veel respect en waardering.
Het team bestaat uit jonge ondernemers en acteurs, die uiteraard een passie hebben om de mensen de schrik van hun leven te doen beleven. Om de bezoekers een ervaring te bieden die alle zintuigen prikkelt, volgen de acteurs en grimeurs trainingen Scare Acting en Special Make-up.
Twee jaar geleden werd Horror Nights genomineerd voor Best European Independant Scare Attraction en vorig jaar sleepten ze de Screamaward voor Beste Concept in de wacht.

20160920 HorrorNHilvers640

Praktisch:
Data: 17, 18 ,23, 24, 25 en 30 september 1 en 2 oktober
Openingstijden: Elke avond van 19:30 tot 22:30
Prijs: €12,50 voorverkoop/ €15,- aan de deur, toeslag van €2 voor de show
Meer informatie en kaartverkoop op www.horrornights.nl