Piet Piraat huivert in Hasselt

Halloween in Plopsa Indoor Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt neemt Piet Piraat de kinderen mee op avontuur tijdens de halloweenperiode van 2 tot en met 6 november.

20151029 PIH Halloween180Tijdens de weekdagen van de Allerheiligenvakantie is ’s lands beroemdste piraat aanwezig in het Limburgse Plopsa indoor-pretpark. Het 10.000 m2 grote speelparadijs is ook in de ban van Halloween, en wie is er beter dan Piet Piraat om al deze griezelfestiviteiten in goede banen te leiden. Piraten houden immers van griezelen! Alhoewel… Piraten lijken misschien wel stoer, maar toch zijn ze gemakkelijk bang te krijgen. Piet Piraat is zelfs al bang van een muis!
Samen met je piratenvriendjes nodigt Piet Piraat jullie dan ook allemaal uit om in Plopsa Indoor Hasselt te komen genieten van zijn griezelshow.

Daarnaast zijn er nog de talrijke kriebelleuke attracties in het binnen- en buitengedeelte van het park dat voor de gelegenheid is verhuld in een kindvriendelijk Halloweenkleedje. Ideaal voor gezinnen met kids van 2 tot 10 jaar.
Voor de allerkleinsten is er ook nog de dagelijkse Bumba Magico Show! Samen met Bumbalu, Pantuf het nijlpaard, Kiwi de vogel en Nanadu de beer tovert hij er op los in het Bumba Circus!

Plopsa Indoor Hasselt vier Halloween van 2 tot en met 6 november. Openingstijden en tickets op Plopsa.be

20151029 PIH Halloween640

Griezelfans die de Piet Piraat Halloween Show in Plopsa Indoor Hasselt niet kunnen bijwonen, kunnen tijdens het weekend van 7 en 8 november terecht in Plopsaland De Panne. Daar treedt Piet Piraat samen met Berend Brokkenpap op in het Plopsa Theater.