Olmense Zoo in de schemerzone

Sfeervol Halloween

Op vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober worden de bezoekers van de Olmense Zoo ondergedompeld in de groezelige sfeer van Halloween.

20151005 OlmenseZooHalloween180Ook dit jaar weer vertoeft de Olmense Zoo in de schemerzone. Tijdens de avond staan er de sfeervolle griezelwandelingen op het programma! Klokslag 20 uur treden de demonen en onderwereldse gedrochten uit het schaduwrijk en ben je als bezoeker in de Olmense Zoo niet meer veilig. De tochten zijn een le

Voor deze wandelingen zijn geen reservaties nodig. Wie zeker wil zijn van deelname kan beter wel alvast tickets in voorverkoop bestellen via de webshop van de Olmense Zoo. Vanaf 20u00 worden de eerste kleine groepjes op pad gestuurd. Elk groepje legt zelfstandig het volledige traject af. De verwelkomingsgriezels van de Olmense Zoo zullen aangeven wie wanneer zich in het park mag wagen waardoor de halloweenfun optimaal gespreid is onder alle bezoekers. Om 23u00 vertrekken de laatste groepjes.uke mix van theatrale halloweenacts, schrikmomenten en dit alles met een vleugje humor.
De wandeling wordt op gepaste wijze afgesloten met leuke Halloween brouwsels en versnaperingen!

Voor de veiligheid van de bezoekers en de monsters wordt wel gevraagd om je viervoeter thuis te laten. Ook vraagt men om geen zaklampen mee te nemen om optimale pret te hebben. Bezoekers mogen zich wel verkleden.

Het avondprogramma

Vrijdag 30 oktober
vanaf 19u Deuren open ~ Hoofdingang
20u - 23u Griezeltochten met bloedstollende animatie

Zaterdag 31 oktober

vanaf 19u Deuren open ~ Hoofdingang
20u - 23u Griezeltochten met bloedstollende animatie
23u - ... Halloweenfuif met de figuranten

20151005 OlmenseZooHalloween640

Tarief

Daguitstap dierentuin met aansluitend de griezeltocht 's avonds
- prijs dagticket + GRATIS griezeltocht
- inkom via de hoofdingang (tot 17u00)

Deelname griezeltocht zonder daguitstap dierentuin

- € 8,00 per persoon
- inkom via de hoofdingang (vanaf 19u00)