Gardaland Magic Halloween

Ook hotel in halloweensfeer

Nog tot en met 1 november kunnen de bezoekers van Gardaland in Italië elk weekend genieten van een magisch Halloween.

20151009 Gardaland180Tot het Halloween weekend zelf (Ognissanti) kunnen de gasten van Gardaland opnieuw genieten van dit bijzonder fijn herfstevenement. En het Italiaanse toppark pakt weer uit met allerlei monsters, skeletten, zombies, vampieren, spoken en bloeddorstige spinnen en vleermuizen. Het is duidelijk dat allerlei sinistere figuren hun weg hebben gevonden naar het themapark vlakbij het Gardameer.

Bij het betreden van het park worden de bezoekers opgewacht door de mascotte van het park, Prezzemolo, met een hartelijk Welcome: it’s Halloween! Het ganse park is alvast mooi versierd in kader van Halloween en samen met de 30 attracties van het themapark wil Gardaland dit herfstfeest extra punch geven. Dat kan bijvoorbeeld al met de nieuwe attractie van 2015, Oblivion - The Black Hole, een dive coaster, de eerste in Italië.
Bij het vallen van de duisternis maken de verschillende figuren zich op voor een heuse Halloween Parade. Het is meteen de mogelijkheid om alle gekke en vreemde figuren te zien doorheen de straten van het park.

Ook het hotel in Gardaland is in Halloweenstemming. Verschillende decoraties veranderen het gebouw in een mysterieuze, magische sfeer…
Er werden speciale Halloweenpakketten samengesteld voor deze gelegenheid.

20151009 Gardaland640