Dolfje Weerwolfje in Julianatoren

Mooie primeur voor pretpark

Het Nederlandse pretpark Julianatoren heeft een mooie primeur beet: zij mogen als eerste gastlocatie zijn voor de nieuwe musical Dolfje Weerwolfje, een productie van Rick Engelkes Producties.

20151009 Juliana DW180Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.
De musical vertelt het verhaal van Dolfje, een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel... gewoon... Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert... In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart... Dolfje is een weerwolf!
Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

De musical was voorzien om in 2016 in Nederland rond te trekken, maar Julianatoren heeft de primeur en de eer om als eerste deze gezinsmusical aan het publiek te laten zien. Er zijn dagelijks 3 wervelende shows van Dolfje Weerwolfje voorzien, van 16 oktober tot en met 1 november (m.u.v. 26 oktober).

En alsof het nog niet genoeg is, komt Paul van Loon op woensdag 21 oktober signeren direct na de voorstelling van 14u30. Boeken van Dolfje Weerwolfje zijn verkrijgbaar tijdens de signeersessie. Uiteraard mag je ook je eigen boek meenemen om te laten signeren.

20151009 Juliana DW640

De Julianatoren is gelegen in Apeldoorn. Dit leuke familiepretpark is vooral gericht op gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. Met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen heeft het park een leuk aanbod. In deze periode kunnen de bezoekers overigens genieten van een familievriendelijk Halloween.