15e keer griezelplezier

Vele fans hebben er al lang naar uitgekeken, en eindelijk is het dan weer zover: oktobermaand en dus tijd voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dit halloweenfestival vindt dit jaar voor de 15e keer plaats.

20151007 WalibiHolland180Elk jaar opnieuw probeert Walibi Holland de bezoeker te verrassen door nieuwigheden in hun aanbod te introduceren. Ook dit jaar is geen uitzondering. Zo zijn er maar liefst drie nieuwe Scare Zones tijdens halloween te ontdekken, waaronder de inmiddels al beruchte Scare Zone Twisted. Hier maken de bezoekers kennis met een wereld waar meesteressen domineren en waar slaven moeten gehoorzamen. Daarnaast zijn de Scare Zones Hellfire en Game Over in het leven geroepen. Bezoekers zijn in deze gebieden nergens veilig voor de vele demonen en gamefiguren die al lang ‘game over’ zijn. Zij worden vier weekenden lang de stuipen op het lijf gejaagd door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Maar liefst 250 acteurs werken mee aan Halloween Fright Nights...

In totaal zijn er dit jaar zeven Scare Zones, een megahorrorshow en vier Haunted Houses (loopspookhuizen) en daarmee is Halloween Fright Nights groter dan ooit. Tijdens alle Halloweenavonden is de show Madness op het hoofdpodium te zien, met als hoofdpersoon horrorfiguur Eddie de Clown. 

Halloween Fright Nights vindt plaats van 10 oktober t/m 1 november, elke vrijdag, zaterdag en zondag.
Het park is geopend van 10u00 tot 23u00. Halloween Fright Nights gaat vanaf 18u00 van start.
Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor het evenement zijn alleen online verkrijgbaar. Walibi Holland is tijdens de Nederlandse herfstvakantie dagelijks geopend van 10u00 tot 18u00.

Halloween Fright Nights wordt aanzien als een van de grootste en meest angstaanjagende Halloween events in Europa.

20151007 WalibiHolland640