Halloween in Heide Park Resort

Griezelen voor jong en oud

Heide Park Resort viert dit jaar maar liefst twee weken lang Halloween, vanaf 17 oktober tot en met 31 oktober zullen de bezoekers kunnen griezelen in een mengeling van familievriendelijke attracties tot heuse horrorattracties…

20150921 HeidePark Halloween180Voor de eerste keer in haar bestaan viert Heide Park Resort maar liefst twee weken lang Halloween. Voor de achtbaanliefhebbers een unieke gelegenheid om de vele achtbanen in het donker te bedwingen, voor de fans van Halloween dan weer de mogelijkheid om te genieten van de vele leuke avontuurlijke extra’s die het park te bieden heeft. Van zondag tot en met donderdag is het park tot 21u00 geopend, op vrijdag en zaterdag een uurtje langer. Ideaal om te proeven van de mystiek van het park.

Jong en oud zijn alvast welkom, want voor ieder is er wat wils. Eens de avond valt, zijn er alvast griezelige personages die doorheen de duisternis het park komen onveilig maken. De jongste Halloweenfans zullen hun hartje kunnen ophalen in het kindvriendelijke Lucky Land. Ze kunnen er leren brood bakken, helpen om pompoenfiguren te snijden, of om zich te laten schminken. Maar voor de horrorfans is er onder meer “Het verboden woud”, “Zirkus of Horror” of de piraten die elke nacht hun slag willen slagen. Vitaly, een kunstenaar, maakt bovendien de gruwelijkste portretten, een leuk aandenken aan een dagje Halloween in Heide Park Resort. Het einde van de dag wordt afgesloten met vuurwerk aan het grote meer.

Op vrijdag en zaterdag is er een extra horrorprogramma met bijhorende Halloweenattracties voorzien, voor bezoekers vanaf 14 of 16 jaar. Zo zijn er onder meer „Inferno“, „Asylum“, „Turm der Dunkelheit“ en „Sektor 23“.

20150921 HeidePark Halloween640

Er zijn aparte avond tickets ter beschikking. Overnachten in Heide Park kan uiteraard ook.
Voor meer informatie en prijzen onder www.heide-park.de.
Met online reserveren bespaart u tot 31 procent op de normale ticketprijs.