Halloween bij de Julianatoren

Griezelen nabij Apeldoorn

Het Nederlandse pretpark Julianatoren viert ook dit jaar Halloween. Op 2 t/m 4, 9 t/m 11 en van 16 oktober t/m 1 november wordt het Apeldoornse pretpark een klein beetje griezelig...

20151003 KoninginJulianatoren180Het familiepark zet vooral in op kindvriendelijk Halloween, dus geen horror-toestanden, maar wel leuke extra attracties, zoals het stro doolhof of de griezelspeurtocht die start in de griezelgrot.

Het park verwent de bezoekers met een speciale Halloweenshow met de TV karakters Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. In deze Jul & Julia’s Halloweenshow schitteren alle karakters door swingende liedjes te brengen over spoken en griezels. Samen met de kinderen bouwen ze een (halloween)feestje in de Slimpie Circustent.

Het karakter Dolfje Weerwolfje, bekend van de kinderboeken van Paul van Loon, is meteen ook het hoofdpersonage in een splinternieuwe spannende en wervelende musical van Rick Engelkes Producties. Dolfje Weerwolfje is van vrijdag 16 oktober t/m zondag 1 november (m.u.v. maandag 26 oktober) te zien in de Julianatoren.

Leuk tijdens deze periode is dat de bezoekers fantastische prijzen kunnen winnen door deel te nemen aan de griezelspeurtocht: men moet alle letters bij elkaar zoeken en ze invullen. De winnaars maken kans op verschillende prijzen, zoals een gezinsabonnement, een geheel verzorgde VIP-dag met je hele familie tot zelfs een complete schoolreis bij de Julianatoren!

20151003 KoninginJulianatoren640