Pompoenen, zombies en hardrock in Duits Plopsa-park

Het Duitse Holiday Park, onderdeel van de Plopsa-groep, viert vanaf 10 oktober Halloween: op zeven verschillende dagen kunnen de bezoekers kennis maken met Rocking Halloween.

20150929 HolidayPark RH180Dit jaar kunnen grote en kleine horror fans zich verheugen op een uniek Halloween evenement in Holiday Park: Rocking Halloween. Het Duitse Plopsa-park lanceert een mix van familie-entertainment en horror vanaf 17u00 in afgezonderde gebieden. Het park is tijdens deze gruweldagen tot maar liefst 23u00 geopend. Daarnaast kunnen de rock fans onder de bezoekers uitkijken naar de 'Special Editions' (op 17, 24 en 31 oktober) met muziek gaande van AC / DC tot Rammstein, die de tribute bands brengen. Tijdens de andere Halloween dagen brengen de heksen het beste in zich naar bovendien in hun visie van Musical…
Elke Rocking Halloween dag wordt afgesloten met een grootse vuurwerkfinale.

Het park zelf is uiteraard versierd in alle mogelijke herfstkleuren. Ten midden van duizend pompoenen en in de schaduw van Expedition Ge-Force, voor vele achtbaanfanaten de beste rollercoaster ter wereld, geven griezelige monsters, heksen en de pompoenenkoning de bezoekers een akelig welkom. Op 10, 17, 23, 24, 30, 31 oktober en 1 november is het hier alvast een heuse heksenketel!

Bij het vallen van de avond wordt het pas helemaal spannend. Het grote pretpark in de wijnregio van de Pfalz is dan niet alleen griezelig verlicht maar horrorfans zullen zeker en vast hun weg vinden naar het park, dat dit jaar uitpakt met twee scare zones: Virus Attack en Zombie Factory. Virus Attack bevindt zich in de catacomben van de Freefall. Zombie Factorie vindt men terug in het themabereik van Sky Scream, de imposante lanceerachtbaan waar menige bezoekers zich te pletter gillen.
De twee zones zijn niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar…

20150929 HolidayPark RH640