Griezelen in Hilversum

De Horror Nights zijn ondertussen een waar begrip geworden voor de liefhebbers van horror-entertainment. Komend weekend heb je een laatste keer kans om te genieten van een gruwelijk avondje uit...

20151001 HorrorNights180Voor de mensen die niet meteen vertrouwd zijn met de Horror Nights, dit is een uniek horror-evenement, waar griezelen centraal staat. Place to be is in Hilversum aan De Werf35 (de oude gemeentewerf). Eten en drinken is voorzien, en natuurlijk zijn er de drie Horror Houses die de sfeer angsvallig omhoog zullen tillen. Ideaal om eens als een speciaal avondje uit te ervaren of om je vrienden eens de stuipen op het lijf te laten jagen. 

Er zijn verschillende leuke ervaringen die op jou staan te wachten. Zo is er The Nautilus, de wereldberoemde onderzeeër van Kapitein Nemo, die is aangemeerd in Hilversum. De illustere kapitein, natuuronderzoeker en architect leeft al eeuwen met zijn bemanning onder zee. Hij heeft de mensheid de rug toegekeerd. Je wordt als bezoeker uitgenodigd om de wereld te zien zoals hij die ziet. Ben je klaar om oog in oog te staan met deze menshatende man en zijn bemanning?
In See no evil word je geconfronteerd met seriemoordenaars. Is het allemaal maar fantasie of is het toch de werkelijkheid? 
Bij de Witte Wieven word je gevraagd om mee te helpen zoeken met Johanna, die haar grote liefde Anton kwijt is geraakt. Het gevaar schuilt in de mist...
Ook zijn er de Poppets, uitgevonden, maar nu reeds doorgeslagen... Deze steambots zijn geprogrammeerd om te moorden.

20151001 HorrorNights640

Adres:
De Werf35
Mussenstraat 19
Hilversum
15 minuten lopen vanaf station Hilversum sportpark

Tickets: 12 Euro
http://hilversum.horrornights.nl/tickets/