Dinoween in Plopsa Coo

Halloween met dino's

Geen gekke piraten of mummie's in Plopsa Coo, maar wel veel griezelplezier met de dino's, een knipoog uiteraard naar de nieuwe attractie van dit jaar: Dino Splash.

20151001 PlopsaCoo180Sinds deze zomer hoort men niet alleen het gebrul van de Formule 1 motoren in de buurt van Coo, maar ook van de dino's die hun plekje gevonden hebben in Plopsa Coo, het pitoreske park van de Plopsa-groep nabij de beroemde watervallen van Coo.
Tijdens de Belgische herfstvakantie, van 31 oktober tot en met 8 november 2015, viert het Waalse park voor de allereerste keer halloween, maar op een eigen, originele manier: Dinoween. 

Er is uiteraard meer dan alleen maar de dino's. Het ganse park baadt in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en andere griezels zorgen voor een leuke sfeer.
Ondertussen leren de park rangers je ook graag wat bij over de dinosaurussen. Er is echter een klein probleempje dat het Halloweenfeest wel eens heel spannend zou kunnen maken: de park rangers zijn de controle over de dino’s volledig kwijt. De dino’s ontsnappen telkens opnieuw. Geen kooi of ketting is tegen deze oersterke monsters bestand... 
Illusionist Gianni Henderson doet er nog een schepje bij met de mysterieuze ‘Dino Magic Shows’. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om een groot probleem op te lossen.

Op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow aan de voet van de watervallen en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

20151001 PlopsaCoo640