Piet Piraat en Ketnet kleuren Halloween

Plopsaland De Panne klaar voor het griezelfeest

Ondertussen begint het halloweengebeuren ook in Plopsaland De Panne een traditie te worden tijdens de herfstperiode.

20150929 PlopsaHalloween180Ook dit jaar valt er in oktober en tijdens de herfstvakantie van alles te gebeuren in Plopsaland De Panne dat kadert in het thema van Halloween. Het ganse park wordt getransformeerd in een familievriendelijk herfstkleedje: leuke decoraties en extra animaties staan op het programma. "Het thema is al aan aantal jaren enorm geliefd onder onze bezoekers, maar de populariteit ervan blijft toenemen.", zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. "Vandaar dat we ook dit jaar weer groots uitpakken met het Halloweengebeuren! Het park wordt vanaf zaterdag 3 oktober dan ook getransformeerd tot een griezelplek op kinderformaat."

Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn ook dit jaar weer van de partij: de twee piratenvrienden zijn klaar voor het grootste halloweenfeest van het jaar. En het belooft weer dolle pret te worden. Piet Piraat en Berend Brokkenpap besluiten om Halloween te vieren in een verlaten piratenmuseum. Maar wanneer Berend een oud, stoffig beeldje kapot laat vallen, verzeilen ze in een spannend avontuur met spoken, sprekende spiegels en schatkisten.
Halloween met Piet Piraat & Berend Brokkenpap vindt plaats in Plopsaland De Panne op 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 & 31 oktober en 1, 7 & 8 november 2015.

Tijdens de weekdagen van de Belgische Allerheiligenvakantie, dus van 2 tot en met 6 november 2015, zijn er de Ketnet Halloween Nocturnes. Hierbij genieten alle bezoekers dagelijks van een leuke ‘Kingsize Live On Stage’ show in het Plopsa Theater met Ketnet wrapper Charlotte en Vladimir en Keelin van de gloednieuwe Ketnetserie ‘Nachtwacht’!
Op deze dagen is het park geopend tot 19u00 en blijven ook de attracties extra lang open zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden.

Tijdens alle Halloweendagen is er ook de Halloween Parade. Plopsaland De Panne wordt dagelijks geteisterd door heksen, zombies en andere griezels. Zij verzamelen zich elke namiddag in een schitterende Halloweenparade die doorheen het hele park trekt.
Tijdens de nocturnes wordt de avond bovendien afgesloten met een spetterend vuurwerk!

20150929 PlopsaHalloween640

Zowel de Halloween Show met Piet Piraat en Berend Brokkenpap als de ‘Kingsize Live On Stage’ show zijn begrepen in de toegangsprijs van een dagje Plopsaland De Panne.