Scarefest in Alton Towers

Veel nadruk op horror...

Twee weken lang kunnen bezoekers van Alton Towers Resort genieten van het jaarlijkse Halloweenevent Scarefest. Het jaarlijkse Scarefest belooft enger dan ooit te worden. Het park introduceert twee nieuwe mazes en twee nieuwe scare zones.

20150918 AT scarefest180The Haunting of Molly Crowe brengt de bezoekers naar het huis waar Molly Crowe haar kindertijd doorbracht. Het huis is leeg, de getormenteerde ziel van Molly Crowe is vertrokken maar gemene geesten bevolken het huis. Alle zintuigen worden op de proef gesteld.

Sub Species: The End Games brengt de bezoeker in de riolen van het park, waar avontuur en beproeving te wachten staan. In deze post-apocalyptische race naar overleving moet de bezoeker zelf zijn keuzes maken om uiteindelijk de uitgang te bereiken.

Operation Lockdown is vlakbij Sub Species: The End Games en biedt een nieuwe horrorervaring aan voor de grootste durfals… Deze halloweenattractie sluit de bezoeker op in een donkere ruimte, waaruit hij of zij moet proberen te ontsnappen. Je waant je als het ware in een echte horrorfilm. Voor deze attractie moet de bezoeker minstens 18 jaar oud zijn.

Ook een van de grootste favorieten onder de bezoekers, Terror of the Towers, What Lies Within, komt terug. Ondanks een nieuwe route, blijft het concept hetzelfde en gaat men op zoek naar het diepste geheim van de Towers…

2015 brengt ook twee nieuwe scare zones: The Dark Apocalypse waar een dodelijk virus het ganse gebied van Forbidden Valley heeft geïnfecteerd, en Nox: Infernus in Dark Forest, waar een ganse onderwereld de weg naar boven heeft gevonden.

Halloween is er ook voor de jongste bezoekertjes: zo kunnen ze in Phil’s Ghoul School leren hoe ze moeten spoken om erna kennis te maken met de freaky 4 voor meer Halloweenpret bij onder meer Skelvin’s Spooky Storytime en Patch’s Trick or Treat Party.

20150918 AT scarefest640