Halloween Fiesta Mortal in Bellewaerde

Volledig nieuw concept

Halloween is een feest geworden in Bellewaerde. Reeds 14 jaar al kunnen de bezoekers terecht in het Ieperse park om te griezelen. En traditiegetrouw pakt het park geregeld uit met een volledig nieuw concept, zoals nu ook dit jaar met Halloween Fiësta Mortal.

20151021 BLWHalloween180Het nieuwe Halloweenfeest in Bellewaerde is Halloween Fiësta Mortal gedoopt. Het park vond haar inspiratie uit Mexico waar er het Mexicaanse feest “dia de los muertos” gevierd wordt met als ceremoniemeester een geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos. Don Eduardo brengt trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders mee. Meteen ook voldoende inpiratie om de bezoekers ook dit jaar in de ban van Halloween te houden, met een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials. Zo pakt het park uit met 3 speciale Haunted Houses:

HOSPITAL FA(N)TAL
In het Hospital Fa(n)tal kost elke operatie stukken van mensen.
Letterlijk. Pas op voor de gekke patiënten. En voor de nog veel gekkere dodelijke dokters.

CAMPING MORTAL
Eén bezoek aan de bloederige Camping Mortal is genoeg om voor altijd bang te zijn van caravans en campingbewoners.

FREAKY FOREST
Het Freaky Forest betreden kan je zuur opbreken: de gemene heksen in dit bos betoveren je in een handomdraai!

Mensen die Bobbejaanland de afgelopen twee Halloweenseizoenen hebben bezocht, weten alvast wat te verwachten tijdens de Mortal Nightmares Show. Deze internationaal gelauwerde show van Magus Utopia heeft al de ganse wereld rondgetrokken en neemt de bezoeker mee in een nachtmerriewereld waar de gemene heks “Devilina” het voor het zeggen heeft. Het hoofdpersonage Paul probeert te ontsnappen maar keer op keer stuit hij op andere moordlustige karakters. 

Voor de allerkleinsten voorziet Don Eduardo een Halloweenfeest op hun maat met een aangepaste zone vol grappige kleurrijke trollen. Zo is er Trollcave 3D, TrollDance (Koffietassen), TrollBalloons en TrollExpress.

Ook dit jaar worden een aantal van de attracties gehalloweeniseerd in het thema van Halloween Fiësta Mortal en kunnen de bezoekers genieten van een aangepaste ritbeleving.
Zo is er Mortal Express (Keverbaan), Mortal River (River Splash), El Bumerán de los Mortales (Boomerang), Mortal Scream (Screaming Eagle), Waterfall of Death (Niagara), Mortal Jungle (Jungle Mission) en ook in het theater wordt de film aangepast naar Haunted House 4D, een klassieker onder de 3D-films... 

20151021 BLWHalloween

Praktisch
Halloween Fiësta Mortal
In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 24 & 25 oktober en alle dagen van 31 oktober tot en met 8 november 2015 van 10u tot 18u.
Mortal Nocturnes
Wanneer de nacht valt, wordt Halloween Fiësta Mortal net dat ietsje spannender.
Er zijn Mortal Nocturnes van 10u00 tot 21u00 op 24, 25 & 31 oktober en op 1, 2 & 7 november 2015.
Alle zes de nocturnes worden afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk.