Océade kleurt opnieuw rood voor Halloween

Bloedbad in waterpretpark tijdens herfstvakantie

Tijdens de Belgische herfstvakantie wordt het opnieuw extra spannend in het Brusselse waterpretpark Océade. Het water kleurt er elke dag omstreeks 15u00 rood, alsof je in een echt bloedbad zwemt.

20150923 Oceade halloween180Van zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november staat Océade weer helemaal in het teken van Halloween. De bezoekers kunnen er niet alleen genieten van een enorm aanbod aan glijbanen, maar ook lekker griezelen!
Elke dag om klokslag 15u00 wordt Océade omgetoverd tot een heus bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciaal procedé kleurt 1.680.000 liter water van het subtropische zwembad akelig bloedrood! Voor hun gezondheid of zwemkledij hoeven de bezoekers niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt.
Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij. Tot de volgende dag…

Ook de animatie is in het teken Halloween: tussen 14u00 en 16u00 toveren schminksters de jongsten met waterproof grime om in hun favoriete griezelfiguur.

Het is alvast eens een unieke manier om Halloween te beleven. Via onze wedstrijd, die is afgelopen, kon ook jij er bij zijn...
      

20150923 Oceade halloween640

Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark dat de absolute nummer 1 is in glijbanen in België.
Haar grootste troeven de glijbanen: ze zijn samen goed voor 625m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land.
Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is.
Meer info op: www.oceade.be