Halloween in Toverland

Happy Halloween en Halloween Nights

Duistere machten heersen over Attractiepark Toverland tijdens de Halloween Nights, met die slogan wil het Nederlandse pretpark de bezoekers alvast de stuipen op het lijf laten jagen.

20150922 Toverland Halloween180Dit jaar organiseert Toverland maar liefst 8 avonden van de succesvolle Halloween Nights, namelijk op 16, 17, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2015. Maar ook overdag zijn de bezoekers welkom tijdens Happy Halloween. 

Donkere wolken trekken zich samen boven Attractiepark Toverland tijdens de Halloween Nights, het moment dat de poorten van de hel weer open gaan. Er breekt een duistere vloek uit over het park. Van 19u00 tot 23u00 worden alle gasten belaagd door zombies, vampiers, kwaadaardige Dwervels en andere wezens. Zij hebben maar één doel: de gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen! Nieuw dit jaar zijn het Geisterhaus Müller, de Deadly Lake en de Clown Phobia zone.

Het park heeft zich alvast enorm hard ingezet om de horrorfans te verwennen: tijdens de Halloween Nights is het park maar liefst in zeven verschillende scare zones opgedeeld. Elke zone krijgt een eigen thema, een eigen verhaal met spannende verlichting en bloedstollende muziek.

In de nieuwe scare zone Geisterhaus Müller dolen de overleden familieleden van Blitz Bahn uitvinder Maximus Müller rond: zij kunnen hun rust niet vinden, nadat ze het testen van hun eigen uitvindingen met de dood moesten bekopen. De familie Müller duldt alvast geen ongewenste bezoekers in en rond Villa Fiasko...

Nabij het Survival Parcours kunnen de fans een andere nieuwe zone ontdekken: de Deadly Lake. Bedek alvast je oren zodra je langs het mistige meer der sirenes loopt want deze mystieke wezens proberen je met hun verleidelijke gezang de diepte van het meer in te lokken.

Daarnaast is er ook nog steeds Labyrinth of Hell, de engste Halloweenattractie van het park. Overdag is dit doolhof een vredige plek, maar eens de duisternis valt maakt de vredigheid plaats voor een onheilspellende sfeer... 
Kwaadaardige Dwervels lopen in de Magische Vallei rond. Tijdens de Halloween Nights komen de duistere kantjes van deze Dwervels naar boven...
En het gebied nabij de houten achtbaan Troy zit vol met ongelukkige zielen. De zone heet dan ook niet voor niets DesTroy Zone...
Bezoekers die een clownfobie hebben, kunnen beter Clown Phobia Zone vermijden, want creepy clowns hebben het zeker en vast op jou gemunt...

20150922 Toverland Halloween640

Voor bezoekers die over minder stalen zenuwen beschikken, organiseert Toverland van 24 oktober tot en met 1 november Happy Halloween. Het Land van Toos wordt omgetoverd tot de mysterieuze ‘Magic Market’. Tijdens de Halloween Nights is de Magic Market een gebied waar je even kunt bijkomen van alle angst en kunt meedansen tijdens de swingende griezeldisco.
De jongste bezoekers kunnen bovendien de monsters met een toverstaf wegjagen, al heeft die tijdens de Halloween Nights geen toverkracht bij Labyrinth of Hell en bij Geisterhaus Müller.

Meer informatie over Halloween in Toverland kunt u vinden op www.toverland.nl/halloween
Attractiepark Toverland ligt op 75 minuutjes rijden vanuit Antwerpen (volg de E34 richting Eindhoven en Venlo, tot aan de afslag van Sevenum).