Fright Nights 2015 in Thorpe Park

Kermis voor zombies voor Halloween


Van vrijdag 9 oktober tot en met zondag 1 november

Thorpe Park pakt voor de 14e keer uit met haar Halloween-event. Fright Nights is ondertussen uitgegroeid tot een heus horror-halloweenevent, een absolute must-visit voor de fans.

20150917 ThorpeHalloween180Het Britse park nabij Londen wil graag haar titel van het beste Halloween Event in het Verenigd Koninkrijk herbevestigd zien. Met Fright Nights returns en een nieuw horror labyrint hoopt het park hierin alvast te slagen. Dat nieuwe labyrinth krijgt de naam mee van The Big Top. Deze Halloweenattractie bevindt zich op Amity Beach en is in feite een verlaten kermis… volwassen baby’s, enge clowns, mime artiesten, waarzeggers. Je treft het er allemaal aan. Er is een eng fun house, een folterkamer, een circuskamer en uiteraard de kleedkamer van de clowns… De eigenaars van de kermis, de Figaro broeders heten jullie alvast welkom. De bezoekers zullen snel achterhalen dat deze kermis niet meteen de meest vrolijke plek op aarde is.

Verder zijn er natuurlijk de klassiekers die Fright Nights al rijk is. Zo zijn er dankzij een samenwerking met de horror-producent Lionsgate UK de verschillende horror-attracties die de voorbije jaren reeds in de prijzen vielen en gebaseerd zijn op bekende horrorverhalen, denk maar aan het legendarische SAW, de klassieker The Blair Witch Project het duistere My Bloody Valentine of het stapelgekke The Cabin in the Woods.

Bovendien staat Thorpe Park vooral bekend om haar spannende attracties, waaronder enkele bloedstollende achtbaan zoals SAW: the Ride, de winged rollercoaster The Swarm, de spectaculaire lanceerachtbaan Stealth, de 10-looper Colossus of de hangende achtbaan Nemesis:Inferno.

20150917 ThorpeHalloween640

Praktisch:
Het park is geopend van 10u00 tot 22u00 tijdens de Fright Nights (9, 10, 11, 12, 17, 18, 19 oktober en van 24 oktober tot en met 1 november). De Halloweenattracties openen vanaf 16u00.